Amopage

Hva er behandlingen for Plantar Fibromatosis?

- Views 6
Advertisement

Plantar fibromatosis oppstår når det er fibervekst av bindevev som resulterer i svulster. Disse svulstene kalles fibromer og er vanligvis ikke kreft. Pasienter med plantar fibromatosis utvikle masser, eller knuter, på undersiden av føttene som vanligvis er smertefull. Disse knuter ikke gå bort på egenhånd, og pasientene må søke legehjelp for å behandle problemet.

Hva er behandlingen for Plantar Fibromatosis?


Symptomer og årsaker

Symptomer på plantar fibromatosis smerte og faste knuter. Disse knuter er kompromittert av fibrotisk vev eller overflødig kollagen, og ligger i buen på foten rett under huden. De kan være smertefullt, spesielt når du går eller står. Plantar fibromatosis har ingen eksakte årsaken, men mulige årsaker inkluderer foten traumer, diabetes, alkoholmisbruk og genetikk. Tilstanden kan også være forårsaket av høyt blodtrykk medisiner, anti-beslag medisiner og forbruker store mengder vitamin C.

Utbredelse

Plantar fibromatosis kan påvirke alle i alle aldre, men det er en tilstand ses oftest hos middelaldrende mennesker og pensjonister. Så mange som 25 prosent av disse gruppene har plantar fibromatosis, som også rammer menn 10 ganger oftere enn kvinner. Folk som er kaukasisk eller hvis opphav stammer i Nord-Europa er mer sannsynlig å bli påvirket av plantar fibromatosis enn andre etniske grupper.

initial Treatment

Behandling av plantar fibromatosis utgangspunktet innebærer en innsats for å holde direkte presset av knuter. Mange pasienter vil bare føle smerte når nodule er å trykke eller gni mot en sko eller gulvet. Foot leger kan råde pasienter med plantar fibromatosis å bruke sko med en myk innersåle, eller å legge padding på innsiden av skoen, slik at knuter vil hvile mot en mer polstret overflate.

invasiv behandling

Invasiv behandling av plantar fibromatosis er vanligvis reservert for de pasientene med alvorlige tilfeller av tilstanden. En behandling innebærer kortikosteroider injisert inn i knuter. Pasientene kan også gjennomgå en operasjon, som er den vanligste invasiv behandling for plantar fibromatosis. En kirurgisk prosedyre innebærer å fjerne knuter og en annen prosedyre innebærer å fjerne plantar fascia, som er den ligament som går langs bunnen av foten. Den sistnevnte metode har en lengre utvinning tid og kan føre til andre problemer med foten.

invasiv behandling

Ikke-invasiv behandling av plantar fibromatosis inkluderer tøyningsøvelser, fysioterapi, padding og orthotics for sko, og en medisin som heter Transdermal Verapamil. Denne medisinen er en kalsiumblokker først og fremst brukes til å senke blodtrykket, men en gel form av stoffet blir brukt i behandling av plantar fibromatosis. Leger foretrekker å bruke disse ikke-invasiv behandling på grunn av den høye frekvensen av tilbakevendende plantar fibromatosis etter invasiv kirurgi.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-behandlingen-for-plantar-fibromatosis/ "

相关文章!
 • Hva er behandlingen for Oppkast?
  - 阅 1

  Oppkast er aldri en morsom handling, og noen ganger kan det være svært farlig for helsen din. Enten du eller barnet ditt er plaget med denne sykdommen, er det viktig å vite hva du kan gjøre for å lindre smerter og ubehag. Prøv å lære noen metoder og

 • Hva er behandlingen for kolikk i hunder? Hva er behandlingen for kolikk i hunder?
  - 阅 1

  Hunden din er ikke helt bra, og du føler deg hjelpeløs. Hvis hunden din har en urolig mage, kan det ha et tilfelle av kolikk. Dens løpet av behandlingen vil avhenge av hva som forårsaker smertene i første omgang, så jobber tett med din veterinær for

 • Hva er behandlingen for hjernehinnebetennelse hos hunder?
  - 阅 0

  Meningitt er en infeksjon i hjernehinnene eller fôr rundt hjernen og ryggmargen, noe som påvirker både dyr og mennesker. Hos hunder variere behandlinger for meningitt basert på den type infeksjon. Årsaker til Meningitt Den underliggende årsaken til h