Amopage

Hva er behandlingen for jernoverskudd?

- Views 0
Advertisement

Iron overbelastning skjer når en persons kropp absorberer for mye jern. Jernet kan bygge opp på personens vev og forårsake kroniske problemer hvis venstre ubehandlet. Den vanligste kroniske problem er hemokromatose, en livstruende sykdom.

Hva er behandlingen for jernoverskudd?


hemochromatosis

Hemochromatosis er den sykdommen som oppstår når kroppen opplever en jernoverskudd. Denne sykdommen kan overføres genetisk og nongenetically gjennom blodsykdommer og for mye mengde jern i kroppen. Denne lidelsen forstyrrer kroppens evne til å bryte ned jern i kroppen.

symptomer

Symptomene på hemokromatose og jernoverskudd kan inkludere følelser av svakhet, vekttap, leddsmerter, magesmerter, tretthet og kvalme. Disse symptomene kan opphøre som sykdommen vedvarer i kroppen.

Behandling

En form for behandling for jernoverskudd er blodprøvetaking. Under denne behandlingen, fjerner doktoren en enhet av blod en gang eller to ganger per uke. Denne prosessen fortsetter til jernnivået er tilbake til det normale. Derfra blir blodet overvåkes regelmessig. En annen behandling alternativ er å følge et sunt kosthold. Legen kan anbefale deg å unngå kosttilskudd som inneholder jern som multivitaminer. Mat som inneholder vitamin C er gunstig fordi dette vitaminet hjelper kroppen absorbere overflødig jern. En stor mengde protein og korn matvarer er også anbefalt.

Diagnose

Symptomene på hemokromatose kan bare vises tidlig i sykdommen. Dette er grunnen til at fange og å diagnostisere sykdommen tidlig er viktig for å hindre livstruende problemer. Hemokromatose er diagnostisert gjennom enkle blodprøver.

Advarsel

Oppsøk lege så snart som mulig når symptomene begynner å oppstå. Enkle blodprøver vil avgjøre om det er et overskudd av jern i kroppen, eller dersom det er en annen helseproblem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-behandlingen-for-jernoverskudd/ "

相关文章!
 • Hva er behandlingen for Oppkast?
  - 阅 0

  Oppkast er aldri en morsom handling, og noen ganger kan det være svært farlig for helsen din. Enten du eller barnet ditt er plaget med denne sykdommen, er det viktig å vite hva du kan gjøre for å lindre smerter og ubehag. Prøv å lære noen metoder og

 • Hva er behandlingen for kolikk i hunder? Hva er behandlingen for kolikk i hunder?
  - 阅 1

  Hunden din er ikke helt bra, og du føler deg hjelpeløs. Hvis hunden din har en urolig mage, kan det ha et tilfelle av kolikk. Dens løpet av behandlingen vil avhenge av hva som forårsaker smertene i første omgang, så jobber tett med din veterinær for

 • Hva er behandlingen for hjernehinnebetennelse hos hunder?
  - 阅 0

  Meningitt er en infeksjon i hjernehinnene eller fôr rundt hjernen og ryggmargen, noe som påvirker både dyr og mennesker. Hos hunder variere behandlinger for meningitt basert på den type infeksjon. Årsaker til Meningitt Den underliggende årsaken til h