Amopage

Hva er behandlingen for en ryggvirvel Hemangioma?

- Views 24
Advertisement

Hva er behandlingen for en ryggvirvel Hemangioma?


Ryggvirvel hemangiomer er unormalt i blodårene rundt ryggraden som vanligvis forårsaker lesjoner rundt en eller to ryggvirvler. Vanligvis har de ikke forårsake noen symptomer, men når de gjør det, er ryggsmerter mest vanlig, etterfulgt av svakhet i korsryggen og beina. Det finnes effektive behandlinger du kan diskutere med legen din.

Diagnose

Hvis legen mistenker at du kan ha en ryggvirvel hemangioma, vil han starte med en grunnleggende X-ray. Hvis denne støtter hans mistanke, kan han foreskrive en computertomografi (CT), etterfulgt av et magnetisk resonansavbildning (MRI) test for å bestemme beliggenheten, størrelsen og formen på hemangioma. Alle disse testene er ikke-invasiv og trygg.

Hva er behandlingen for en ryggvirvel Hemangioma?


endovaskulær embolisering

Endovaskulær embolisering er en behandling som innebærer en to-dagers sykehusopphold. Guidet av CT, leger sette inn et kateter inn i hemangioma og injisere et kjemisk blokkeringsmiddel for å kutte av sin blodtilførsel for å hindre ytterligere problemer fra den.

Injeksjon av absolutt alkohol

Injeksjon av absolutt alkohol kalles også devascularization. Denne behandlingen ødelegger hemangioma helt ved å løse de små kapillærer som fôrer det. Mer enn en behandling kan være nødvendig.

Strålebehandling

Strålebehandling innebærer behandling med høy energi stråler fra utsiden av kroppen eller injeksjon av radioaktivt materiale inn i kroppen for å ødelegge den hemangioma, fordi det er en godartet form av tumor. Studier har funnet denne metoden til å være trygg med en lav forekomst av komplikasjoner.

Kirurgi

Hvis hemangioma ikke svare på mindre invasive teknikker, kan legene utføre operasjonen for å drepe eller fjerne den. Utvinning tid er lengre, og det er en høyere risiko for komplikasjoner, som med alle spinal kirurgi.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-behandlingen-for-en-ryggvirvel-hemangioma/ "

相关文章!
 • Hva er behandlingen for Hemangioma på leveren? Hva er behandlingen for Hemangioma på leveren?
  - 阅 0

  Liver hemangiom, også kalt lever- eller cavernous hemangioma, er en ikke-kreft levertumor laget av utvidede blodårer. De fleste mennesker ikke opplever noen tegn eller symptomer, og ikke trenger behandling. Lever hemangiomer er mest vanlig hos mennes

 • Årsaker til Ryggvirvel Hemangiomer Årsaker til Ryggvirvel Hemangiomer
  - 阅 257

  Ryggvirvel hemangiomer er noncancerous lesjoner vanligvis finnes på thorax-regionen av ryggraden. Disse lesjonene er meget vanlige, for det meste asymptomatisk, og vanligvis detektert mens testing for andre sykdommer eller tilstander. Årsaken til ryg

 • Hva er behandlingen for Oppkast?
  - 阅 1

  Oppkast er aldri en morsom handling, og noen ganger kan det være svært farlig for helsen din. Enten du eller barnet ditt er plaget med denne sykdommen, er det viktig å vite hva du kan gjøre for å lindre smerter og ubehag. Prøv å lære noen metoder og