Amopage

Hva er årsakene til lav kompresjon på Jet Ski?

- Views 2
Advertisement

Hva er årsakene til lav kompresjon på Jet Ski?


En jet ski benytter en forbrenningsmotor til å drive de interne jets. Mens motorer er svært spesialiserte, alle bensindrevne motorer dele noen fellestrekk. Teorien om operasjonen er den vanligste egenskap, tett fulgt av hva som kan gå galt. Hvis din jet ski har mistet kompresjon, kan noen diagnostiske prosedyrer hjelpe deg å finne problemet, og til slutt rette det opp.

Spark Plug Problemer

Se til tennpluggen først. Fjern pluggen fra den kalde motoren og undersøke det nøye. En hårfestet sprekk kan lekke på kompresjonsslaget. Dessuten kan det ha skranglet løs over tid, slik at kompresjons gasser å unnslippe. Hvis pluggen ble fjernet i fortiden for å rense det, kanskje mekanikeren var en "hack" og ikke sette dreiemoment per produsentens spesifikasjoner. Hvis støpselet er løst, dreiemoment det ned per jet ski anbefalte dreiemoment. Mekanikk på Georgia Z Club of Community College of Baltimore County anbefaler å bruke en kompresjonsmåler for å teste forbrenningskammertrykk. Du er trygg på problemet er virkelig lav kompresjon, og ikke blåse-by gjennom pluggen hvis du tester med et mål.

Ødelagte eller Mislykkede Rings

Hvis ringene er slitt eller ødelagt, de tillater komprimering gasser for å blåse forbi stempelet og inn i veivhuset, i stedet for å bli fanget i forbrenningskammeret. Denne tilstanden er så vanlig, det kalles stempel blow-by. Den eneste kuren for dårlige ringene er å trekke stempelet og erstatte ringene. Dette er en større operasjon på en motor, og skal kun gjøres av kvalifisert jet ski mekanikk.

Warped Leder eller Blown toppakning

En vridd hodet, eller en blåst toppakning resulterer i lav kompresjon. Det som skjer er forbrenningstrykket unnslipper ut et lite gap mellom blokken og hodet. Den eneste måten å fortelle er å fjerne hodet, og ha den inspiseres på et maskinverksted som har spesialisert utstyr for å måle hodet warpage. Hvis hodet passerer inspeksjon, problemet ligger et annet sted.

Bad Ventiler

På 4-takts motorer, hvis ventilene er dårlige, vil de stoppe selfangst. Den eneste måten å fortelle, er å trekke hodet og har en maskin butikk inspisere ventiler og seter. Den eneste løsningen er å skaffe nye ventiler, og butikken kan slipe og passe dem til hodet. Sliping og montering må gjøres. Nye ventiler og setet må matche. Den eneste måten å gjøre dette på er ved å slipe dem inn i seter med ventil lapping sammensatte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-arsakene-til-lav-kompresjon-pa-jet-ski/ "

相关文章!
 • Hva er årsakene til lav alkalisk fosfatase?
  - 阅 1

  Alkalisk fosfatase er et enzym som består hovedsakelig i leveren og ben, men det er også laget i tarmene, nyrene og placenta av en gravid kvinne. Leveren produserer den største mengden av alkalisk fosfatase. Identifisere lav Alkaline Phosphates Ident

 • Hva er årsakene til lav Blodplater & Low White Blood Cells? Hva er årsakene til lav Blodplater & Low White Blood Cells?
  - 阅 0

  Blodplater er benmargceller sluppet ut i blodet. Når de holde sammen, danner de blodpropper som hjelper stoppe blødningen når du har et kutt eller sår. Et lavt antall hvite blodceller, leukopeni, betyr sykdomsbekjempende cellene har sunket som sirkul

 • Hva er årsakene til lav TSH?
  - 阅 0

  Det er vanskelig for mange pasienter å forstå hvordan lav TSH nivåene er koblet til den ubehagelige fysiske tegn og symptomer de har beskrevet til sin lege. Mengden av thyroid-stimulerende hormon, eller TSH, til stede i blodet har en direkte link til