Amopage

Hva er årsakene til Honeybee Extinction?

- Views 0
Advertisement

Hva er årsakene til Honeybee Extinction?


Honningbier forsvinner i et urovekkende tempo. Mellom 2006 og 2009 i løpet thirty30 prosent av den kommersielle honningen befolkningen døde av. Denne drastiske ødeleggelsen av bee befolkningen finner sted over hele verden, som flere og flere elveblest forsvinner. Årsaken til dette tapet kalles bidøden eller CCD.

Colony Collapse Disorder

Bidøden er den lidelse som forårsaker massive tap i verdens honningbie befolkning. Det har spredt seg som ild i tørt gress over hele USA og Europa de siste årene, slik at nesten ingen land med honeybee populasjoner upåvirket. I 2007 Polen rapportert at 40 prosent av bee befolkningen hadde omkommet i løpet av vinteren. Dette var langt ikke det eneste landet som berøres, som mange andre europeiske land, inkludert Italia og Portugal, rapporterte også tunge Honeybee tap.

symptomer

Forsker studerer elveblest tapt på grunn av CCD funnet ut at biene inne led ikke av en enkelt lidelse eller virus, men flere seg. Forskere fra University of Illinois og US Department of Agriculture også funnet ut at bier rammet av CCD hatt mye større mengder fragmentert ribosomalt RNA og at CCD bier også gjennomført flere Picorna-lignende virus, som angriper RNA. Teorien er at viruset injiserer seg og muterer den bie ribosomet å produsere virusproteiner i stedet for sunn seg. Dette overbelaster bee system, forlater bee sårbare. Dette ligner på HIV-viruset ødelegger immunsystemet i et menneske, og etterlot ham sårbar for virus som lungebetennelse.

Fører til

Forskere har ikke vært i stand til å finne en enkelt årsak til CCD, men det er flere teorier. En teori foreslått av May Berenbaum ved University of Illinois er at Honeybee handel dereguleringer i 2005 tillot asymptomatiske picornavirus bærere - de som kan spre et virus, men aldri lider av det - i USA, sprer infeksjonen. Økning i global handel på denne tiden også kan ha spredt seg flere infeksjoner verden over. Andre teorier har sett på Varroa midd som å være årsaken til CCD, eller de syke effektene av plantevernmidler som brukes i nærliggende avlinger. Den nåværende populær trodde blant forskere er at CCD ikke skyldes en enkelt årsak eller virus, men snarere er utløst av en kombinasjon av spenninger.

Konsekvenser

Tapet av honningbien vil resultere i langt mer enn tapet av honning til konsum. Honning at mennesker forbruker er bare en bivirkning av honningbien gjennomføre sin langt mer viktig formål: pollinering. En tredjedel av all mat avlinger er avhengige av insektbestøving. Professor Joergen Tautz fra Würzburg universitetet sier at det finnes over 130 000 planter som er avhengige av pollinering; mange av dem er viktig fôr til dyr. Tapet av disse anleggene vil direkte påvirke dyrene som lever av dem, som vil fortsette å bevege seg oppover i næringskjeden. Tapet av honningbien vil ha vidtrekkende effekter, lengdene som fremdeles er usynlige.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-arsakene-til-honeybee-extinction/ "

相关文章!
 • Hva er årsaken til Brown ørevoks på en jevnlig basis? Hva er årsaken til Brown ørevoks på en jevnlig basis?
  - 阅 8

  Alle har det; ingen vil innrømme å ha det. Alle prøver hardt å bli kvitt det, men det er faktisk bra for deg med måte. Det er brun ørevoks. Det kan ikke være pen, men det gjør tjene en viktig hensikt i våre organer. Hva er årsakene til denne klebrige

 • Hva er årsakene til familievold? Hva er årsakene til familievold?
  - 阅 1

  Bildet av en medtatt kone, men sant, er ikke den eneste måten at familievold spiller ut. Den bredt begrep vold omfatter ulike typer overgrep som følelsesmessige, psykologiske, økonomiske og seksuelle sammen med fysisk vold. Mens hver families sak er

 • Hva er årsakene til nyrestein?
  - 阅 2

  Isaac Newton, Benjamin Franklin og Peter den Store alle led av nyrestein. Tiny eller stor, de forårsaker enorme smerter som kroppen forsøker å fjerne dem. Hva er årsakene til disse irritanter og hvordan kosthold og drikkevann spille en rolle? Årsaken