Amopage

Hva er årsakene til blod slim i avføring?

- Views 1
Advertisement

Normal avføring er brun. Hvis du oppdager blod på toalettpapir etter tørke eller ser at du har passert svart eller rød avføring, kan det være et symptom på et medisinsk problem som bør diskuteres med legen din.

Fører til

Ifølge National Institutes of Health, kan en rekke problemer forårsake blod slim i avføringen, noen mer alvorlige enn andre. Disse problemene omfatter blødning i fordøyelsessystemet, hemorroider, deler i huden av anus og endetarmskreft.

Diagnose

Legen kan utføre flere tester for å finne ut hva som forårsaker blodig avføring, inkludert en fysisk undersøkelse, en blodprøve eller en koloskopi.

Behandling

Mens behandling varierer med problemet forårsaker blodig avføring, kan det hende du trenger å bli innlagt på sykehuset for å få en blodoverføring eller andre behandlinger, avhengig av hvor alvorlig du er blødning.

Forebygging

Det er noen ting du kan gjøre for å forebygge de problemene som forårsaker blod slim i avføringen. Ifølge NIH, bør du spise mat rik på fiber, unngå overdreven bruk av anti-inflammatoriske medisiner og drikke med måte.

betraktninger

Avføring med lyse rødt blod indikere et problem i tykktarmen eller anus. Avføring svart med blod mener det er et problem med spiserøret eller magen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-arsakene-til-blod-slim-i-avforing/ "

相关文章!
 • Hva er årsaken til blod i nyrer? Hva er årsaken til blod i nyrer?
  - 阅 0

  Blod i urinen, eller hematuria, kan forekomme på to nivåer: mikroskopisk eller grov hematuri. Årsakene kan være alt fra hard trening til tilsynelatende spontan blødning. Definisjon Hematuria er nærværet av røde blodceller (RBC) i nyrene. RBC kan fore

 • Hva er årsaken til blod i Sperm?
  - 阅 0

  Blod i sæden kan være en stor bekymring, spesielt til de som har opplevd det. Tilstedeværelse av blod i sæden kalles hematospermia. Når du ser blod i sæden, er det anbefales at lege konsulteres for å utelukke alvorlige medisinske tilstander. identifi

 • Hva er årsaken til blod i avføringen?
  - 阅 0

  Blod i avføringen refererer til blod som kan ses når en person har avføring. Noen ganger blod kan bare sees på toalettpapir og noen ganger kan det bli sett på både toalett vev samt i toalettet. Når blod er til stede i avføringen det ofte indikerer ga