Amopage

Hva er årsaken til hjerte hjertebank?

- Views 0
Advertisement

Den hvilepuls er antall ganger hjertet slår per gitt tidsperiode. For voksne, 60 til 100 slag per minutt er gjennomsnittlig hvilepuls. Denne serien er lavere for idrettsutøvere, som hviler hjertet priser er vanligvis 40 til 60 slag per minutt. I noen situasjoner kan hjertet palpitate eller slå hardere og raskere. Når dette ender opp som skjer, er det flere grunner til det.

Trening

I hvile ditt hjerte pumper blod til resten av kroppen uten store anstrengelser. Men når du trener, har ditt hjerte til å forsyne resten av kroppen med oksygenrikt blod, noe som tar mye mer arbeid. Dette fører igjen til hjertebank. De hjertebank som oppstår kan bli forverret i varme, fuktige temperaturer og under særlig høy intensitet øvelser som sprint trening. Effekten av varme på hjertet kan også ses i en badstue eller deltar på en varm yoga klasse der temperaturen ofte overstiger 100 grader F.

Koffein

Produkter som inneholder koffein er brukt for mental klarhet, øke stoffskiftet og øke energinivået. Noen produkter som inneholder koffein er kaffe, te, sjokolade, brus, energidrikker og ulike vekttap kosttilskudd. Koffein kan føre til hjertebank. Noen ganger folk prøver å øke effekten av koffein og de blander det med andre ting som alkohol. Dette kan øke intensiteten av hjertebank og forårsake sykehusinnleggelse eller død.

arytmier

Et hjerte arytmi er en tilstand der hjertets rytme endres. Et symptom på arytmier er hjertebank. Arytmier kan sees hos personer med mitral ventil prolaps. Mitralklaffprolaps er en tilstand der ventilene skille venstre atrium og venstre ventrikkel ikke lukker skikkelig når blodet pumper gjennom hjertet. I tillegg til hjertebank, andre symptomer inkluderer brystsmerter, følelse ør og kortpustethet.

Panikk anfall

Stress kan være forårsaket av mange forskjellige ting. Det kan være jobb-relaterte, forårsaket av lange arbeidsdager, eller et resultat av familiens problemer som skilsmisse. Når dette stress blir til en forhøyet punkt, panikkanfall kan sette i. Når dette skjer, ekstreme følelser av frykt og bekymring ta over kroppen og pulsen blir opphøyet til et punkt der hjertebank oppstå.

nikotin

Nikotin er et vanedannende kjemisk stoff som finnes i tobakk produkter som sigaretter, sigarer, pipetobakk og tygge tobakk. Den vanlige bruk av nikotininneholdende produkter er kjent for å forårsake emfysem, kreft munn, svelg kreft og lungekreft. Men nikotin kan også ha en annen virkning på kroppen. Når røyken er inhalert eller spytte fra tobakk er inntatt, blir kroppen ranet av oksygen som igjen kan føre til hjertebank.

Bivirkninger

Astma er en tilstand der lungene "luftveiene er innsnevret og betent på grunn av luftforurensning. Når et astmaanfall oppstår, kan episoder av hoste, piping i brystet og tung pust skje. For å avhjelpe denne situasjonen er en inhalator brukes til å stoppe eller redusere symptomene. Det er imidlertid en stimulant i inhalatoren som kan føre til hjertebank. Det er også noen hostemiksturer som har et stoff som kalles pseudoefedrin, som også kan føre til hjertebank.

hormoner

Hormonene i kroppen er alltid i endring, og er svært viktig for riktig funksjon. De er ansvarlige for metabolismen, kroppstemperatur regulering, humør støtte og søvnmønster. Det er tider når hormonene i kroppen kan bli kastet av. Noen eksempler på slike tilfeller inkluderer graviditet, overgangsalder, menstruasjon og skjoldbrusk forhold. Alle disse situasjonene kan føre til hjertebank.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-arsaken-til-hjerte-hjertebank/ "

相关文章!
 • Hva er årsaken til Brown ørevoks på en jevnlig basis? Hva er årsaken til Brown ørevoks på en jevnlig basis?
  - 阅 8

  Alle har det; ingen vil innrømme å ha det. Alle prøver hardt å bli kvitt det, men det er faktisk bra for deg med måte. Det er brun ørevoks. Det kan ikke være pen, men det gjør tjene en viktig hensikt i våre organer. Hva er årsakene til denne klebrige

 • Hva er årsakene til familievold? Hva er årsakene til familievold?
  - 阅 1

  Bildet av en medtatt kone, men sant, er ikke den eneste måten at familievold spiller ut. Den bredt begrep vold omfatter ulike typer overgrep som følelsesmessige, psykologiske, økonomiske og seksuelle sammen med fysisk vold. Mens hver families sak er

 • Hva er årsakene til nyrestein?
  - 阅 2

  Isaac Newton, Benjamin Franklin og Peter den Store alle led av nyrestein. Tiny eller stor, de forårsaker enorme smerter som kroppen forsøker å fjerne dem. Hva er årsakene til disse irritanter og hvordan kosthold og drikkevann spille en rolle? Årsaken