Amopage

Hva er årsaken til en oljebrenner lage pipelyder?

- Views 3
Advertisement

Hvis du hører Piper lyder som kommer fra oljebrenner, er det tid for en meget grundig sjekk av området rundt ovnen og resten av huset. Oljefyr er ikke laget for å gjøre pip eller støy i det hele tatt. De er ofte plassert i kjellere, loft eller garasjer der slike varslingssystemer ville være uhørt uansett, og de ikke inkluderer sensorer utviklet for å oppdage problemer og pip som indikerer fare. Imidlertid kan enheter i nærheten, eller i forbindelse med olje ovn være ansvarlig for lyder.

Røykvarsler

Har du en røykvarsler i nærheten av din olje ovn? Røykvarslere kan kreves av lokale koder for å oppdage eventuelle oljebranner eller isolasjons branner nær systemet. Hvis røykvarsler går av midlertidig, må du kontrollere at batteriet fortsatt fungerer. Deretter sjekke oljebrennere. Sot kan være hopet seg opp og skape nok røyk til å sette detektoren av.

Karbonmonoksid

Karbonmonoksid detektorer er også viktige alarmer for å ha installert nær oljefyr. Man kan ha blitt installert før du kjøpte eiendommen, til å oppfatte fare fra de normalt ikke målbare karbonmonoksid røyk som feilaktig ventilering av ovnen kan føre til. Det er mulig at karbonmonoksid detektor batterier er også lavt og må byttes ut, men hvis brenneren er skitten eller filtrene er delvis tett, kan det oppdaget et problem.

batteri~~POS=TRUNC problemer~~POS=HEADCOMP

Det er flere komponenter i olje-ovn som kan også bruke batterier. Termostaten, for eksempel bruker batterier hvis det ikke er direkte koblet inn i en elektrisk linje. Når batteriene til termostaten kjører lite, det også vil begynne å pipe for å fortelle deg at du trenger å erstatte dem. Hvis andre deler, som et elektrisk tenner, kjøre på batterier kan de også piper, men dette er usannsynlig.

andre muligheter

Husk at pipingen ikke kan kobles til oljebrenner i det hele tatt. Det finnes beretninger om entreprenører som blir kalt ut for å løse en ovn pipelyd problem og oppdage mangler klokker. Funksjonsfeil høreapparater og apparater ved siden av ovnen kan også være ansvarlig for støy.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-er-arsaken-til-en-oljebrenner-lage-pipelyder/ "

相关文章!
 • Hva er årsaken til støv i mitt hus?
  - 阅 0

  Støvkontroll 101: Hvordan holde huset mitt fra å bli så støvete | Hva er årsaken til støv i mitt hus? | Slik fjerner støv i luften | De beste hjemmelagde støv renere | Hvordan Støv overnatting Riktig Forstå Source of Household Dust Hvis du ikke forst

 • Hva er årsaken til Brown ørevoks på en jevnlig basis? Hva er årsaken til Brown ørevoks på en jevnlig basis?
  - 阅 8

  Alle har det; ingen vil innrømme å ha det. Alle prøver hardt å bli kvitt det, men det er faktisk bra for deg med måte. Det er brun ørevoks. Det kan ikke være pen, men det gjør tjene en viktig hensikt i våre organer. Hva er årsakene til denne klebrige

 • Hva er årsakene til familievold? Hva er årsakene til familievold?
  - 阅 1

  Bildet av en medtatt kone, men sant, er ikke den eneste måten at familievold spiller ut. Den bredt begrep vold omfatter ulike typer overgrep som følelsesmessige, psykologiske, økonomiske og seksuelle sammen med fysisk vold. Mens hver families sak er