Amopage

Hva dreper veggdyr i en støvsuger?

- Views 1
Advertisement

Hva dreper veggdyr i en støvsuger?


Veggedyr er bemerkelsesverdig fjærende insekter, er motstandsdyktige mot de fleste vanlige insekticider. Inneholder veggdyr og fjerne dem fra et miljø er ofte lettere enn å drepe dem. Dette kan gjøres gjennom bruk av en støvsuger til å suge opp veggdyr, larver og egg.

insektmiddel

Mens veggdyr er motstandsdyktig mot de fleste vanlige insektmidler, noen produkter er effektive. Deltametrin, kiselgur og pyrethrin drepe veggedyr.

Ingen Killing Agent

Mike Coleman, eier og operatør av Mikes Vacuum i Ruckersville, Virginia, sa at i 33 års virksomhet har han hørt om noe produkt som --- når den plasseres i en støvsuger pose --- dreper veggdyr.

Varme

Ifølge University of Florida IFAS Extension, veggdyr dør når de utsettes for temperaturer over 113 grader Fahrenheit (45 grader Celsius). Prosessen utvidelsen hjemmeside beskriver for å produsere varme er nødvendig for å drepe veggedyr ikke involverer bruk av en støvsuger.

Begrensning

Mens støvsugere ikke drepe bedbugs, insekter er vanligvis ikke i stand til å rømme når de har blitt sugd inn i en støvsuger. Etter hver støvsuging i en infisert miljø, men vakuumposen må fjernes, forseglet i en søppelpose, og som er lagt inn i en utvendig avfallscontainer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-dreper-veggdyr-i-en-stovsuger/ "

相关文章!
 • Hvordan drepe veggdyr i hjemmet Hvordan drepe veggdyr i hjemmet
  - 阅 1

  Hvordan drepe veggdyr i hjemmet kan diffilcult. Ikke la seng bugs bite har tatt på seg en helt ny mening til deg. Nå er det på tide å drepe veggedyr. Du trenger inspeksjonsverktøy Vaskemaskin natt klær caulk insektmiddel tørketrommel Bruksanvisning V

 • Billige og enkle måter å drepe veggdyr Billige og enkle måter å drepe veggdyr
  - 阅 0

  Veggedyr er ofte funnet i boks fjærer, madrasser, stoler og sofaer. Disse skadedyr kan gjøre livet surt når de er tilstede i stort antall. Veggdyr ofte bite mennesker og formere seg raskt, noe som gjør dem vanskelig å kontrollere. Lette infeksjoner k

 • Kan du drepe veggdyr med hvitløk pulver? Kan du drepe veggdyr med hvitløk pulver?
  - 阅 1

  Veggdyr er menneskelige parasitter som lever i og rundt sengetøy og madrasser, bitende sover folk om natten for å konsumere deres blod. Disse insektene ble funnet bare i relativt lave bestander i USA frem til rundt år 2000, da populasjoner begynte å