Amopage

Hva betyr det å leie til eie?

- Views 0
Advertisement

Hvis noen ønsker å foreta et kjøp, men enten ikke har råd til på den tiden eller ikke oppfyller andre krav, kan han gå inn en leie-til-egen ordning. Du kan leie-til-egen alt fra en bil til en del av utstyret til et hjem. Lær definisjonen og vilkår i forbindelse med en leie-til-egen avtale mellom en leietaker (kjøper) og utleier (selger).

Hva er det?

Når du leier til eier, okkupere du en plass eller bruke element for en periode som en leie og deretter utøve opsjonen til å kjøpe eiendommen, hvis du velger. Av denne grunn er en leie-til-egen kontrakt i hovedsak en opsjonsavtale --- du kan enten velge å ta muligheten til å kjøpe etter å leie eller ikke. Eiendomsbesittere ofte enig i en slik ordning for å gi noen som ønsker å kjøpe eiendommen tid for å spare penger eller forbedre sin kreditt score for å få et lån.

eksempler

Du vil bøtelegge leie-til-egen avtaler i omtrent alle typer salg ordninger. Når du besøker en bilforretning å lease en bil, har forhandleren en opsjon til å kjøpe på slutten av leieavtalen. For et hjem kjøp, kan kjøperen leie hjemme, akkurat som han ville en leilighet, for ett eller flere år, og deretter fortsette å sikre et boliglån til å kjøpe hjem direkte. Et annet vanlig eksempel på en leie-til-egen avtale oppstår når du leaser en datamaskin --- kan du kjøpe laptop på slutten av leieavtalen.

Elementer av avtalen

Rent-til-egen avtaler inneholder noen viktige elementer. Den første er vilkårene i en opsjonspremie, som er prisen belastes leietaker som en betingelse for leie-til-egen ordning. For eksempel, for et hus, kan utleieren kreve en prosentandel av det projiserte salgspris ved starten av leieforholdet. En annen vanlig krav er at "selger" liste mengden av salgsprisen for eiendommen i leien til egen avtale. Også kontrakten viser konsekvensene dersom leieren ikke klarer å leve opp til sin ende av avtalen, for eksempel et tilfelle der han bestemmer seg for å avslutte leieavtalen tidlig.

advarsler

En leie-til-egen avtalen er en risikofylt forslag for leietaker og ikke så risikabelt for eieren i mange tilfeller. Ofte kan leieren ikke hente forskuddsbetaling (opsjon gebyr betaling) å etablere leie-til-egen avtale --- det er ikke refunderes. Dessuten kan grunneier kreve at leietakeren å vedlikeholde eiendommen som om det er hans egen som en betingelse for avtalen, og kan kaste eller ta tilbake eiendommen dersom leietakeren overtrer bestemmelser i kontrakten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-betyr-det-a-leie-til-eie/ "

相关文章!
 • Hva betyr det å brenne en CD?
  - 阅 1

  Nesten alle har hørt uttrykket "brenne en CD." Men hva betyr det egentlig? Å "brenne" en CD betyr ganske enkelt å kopiere eller skrive informasjon på en CD eller en CD. CD-stasjoner som er i stand til å skrive CDer vil bruke en laser t

 • Hva betyr det å være etisk?
  - 阅 1

  Å være etiske betyr i samsvar med aksepterte moralske standarder. Anvendt til arbeidsmiljøet, betyr det at en etisk person har en høyere standard enn bare å unngå en viss atferd eller praksis fordi det er ulovlig. Hva betyr det at det kan være feil t

 • Hva betyr det å bli ordinert?
  - 阅 1

  Det kan ha vært Joey Tribbiani på TV-show Venner eller bare en generell økende ønske om å utføre vigsler for dine venner. Men ideen om å bli ordinert til å utføre bryllup synes å være attraktivt for folk nå mer enn noensinne. Enten du har en dyptfølt