Amopage

Hva betyr "Cash-Only Bond" Mean?

- Views 0
Advertisement

Hva betyr "Cash-Only Bond" Mean?


En obligasjon tillater en person i offisielle varetekt til å forlate fengselet på den forståelse at han vil møte i retten på et senere tidspunkt. Bindingen fungerer som sikkerhet for å sikre at han ser ut. I motsetning til andre typer obligasjoner, noe som kan være sikret ved pant som et hjem, kontant kun er obligasjoner som kan legges inn kun med kontanter.

Formålet med Cash Obligasjoner

Formålet med kontanter obligasjoner er å sikre at en person vises når planlagt. Folk har ofte ikke store mengder penger sitter rundt, slik at de ikke kan betale kontant betaling av depositum, og dermed bli i fengsel. Og de som kan komme opp med penger for obligasjonen vil trolig dukke opp når du blir spurt fordi de ikke ønsker å miste sine penger.

Vanlige grunner for Cash Bond Utstedelse

Et kontant obligasjon kan utstedes for et par grunner: når en person anses et fly risiko, når en saksøkt har unnlatt å betale bøter på tidligere saker eller når en arrestasjon er gjort på en arrestordre utstedt av en annen jurisdiksjon.

Prosess for å betale kontant Bond

Cash-only obligasjoner kan vanligvis betales ved domstol hvor det ble utstedt under retts timer. Etter timer, vil du sannsynligvis trenger å gå til fengsel for å poste obligasjonen. Retten holder kontanter til slutten av saken, noe som medførte at det er tilbakebetalt. Dersom tiltalte ikke vises, retten utsteder vanligvis en arrestordre for arrestasjonen og samtidig mister obligasjonen, med mindre svikt å fremstå skyldes misforståelser eller en omstendighet utenfor tiltaltes kontroll.

Tips

Hvis du legger en kontantbetaling på et fengsel, kan det være en betydelig forsinkelse før kontanter gjør det til retten. Tiltalte ut på kontant bare obligasjoner betales ved fengselet skal bringe sine obligasjons kvitteringer til retten for å bevise for dommeren at kausjon er oppfylt. I tillegg, hvis du legger inn din egen kontantbetaling eller å ha et familiemedlem post bond for deg, må du være klar over at retten kan bruke noen av pengene til å betale for bøter og rettsgebyr. Dette er mindre sannsynlig til å skje med obligasjoner postet av uavhengig tredjepart som profesjonell bondsmen. Men ikke alle kausjon selskaper tilbyr cash-only obligasjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-betyr-cash-only-bond-mean/ "

相关文章!
 • Kredittkort: Hva betyr Cash Back mener? Kredittkort: Hva betyr Cash Back mener?
  - 阅 0

  Cash back kredittkort har de samme funksjonene som alle andre kredittkort, men kommer med den ekstra fordelen av slik at du kan tjene penger som du bruker. Hvis du gjør regelmessig bruk kortet ditt for reise, drivstoff eller personlig økonomi, vil du

 • Hva betyr "Retirement av Bond" Mean?
  - 阅 1

  Selskapene ofte utstede obligasjoner for å sikre finansiering for forretningsdrift. Obligasjoner er langsiktige gjelden under grunnleggende regnskapsprinsipper. Som mange andre regnskapsmessig tjenesteyting, kan obligasjoner har konkrete begreper som

 • Hva er en "Cash Resultater Bond"? Hva er en "Cash Resultater Bond"?
  - 阅 0

  Når en utbygger ønsker å bygge en ny underavdeling eller en entreprenør setter i et forsøk på å konstruere byens nye offentlige bibliotek, kan byen involvert i hvert prosjekt be byggherren å sette opp en cash ytelse bindingen. Et kontant ytelse bindi