Amopage

Hva å sette på en CV for en Teller plassering

- Views 0
Advertisement

Hva å sette på en CV for en Teller plassering


Mange ser banken fortellerne fra en kunde utsiktspunkt som bare den personen som pengeplasseringer sjekker og problemstillinger kontantuttak i banken. Men banken spåmenn faktisk spille en sentral rolle i salg og service. Fortelleren er den virtuelle ansiktet av banken i hodet av mange kunder. Utvikling av en CV for en kasserer posisjon skal vise frem dine evner til å representere banken i denne kapasiteten.

Bank Experience

Naturligvis, en av de viktigste tingene å dekke i din CV for en kasserer posisjon er noe relevant erfaring du har jobbet i en bank. Noen som har en historie med å jobbe i en bank, spesielt i stillinger i samspill med publikum, gir en bedre passform i en kasserer posisjon. Dette gjelder spesielt hvis du prøver å flytte inn i en kasserer posisjon i en bank hvor du allerede jobber.

Kundeservice Experience

En bank teller er egentlig en primær kundebehandler i en bank. I sin "Hvordan skrive en Bank Teller CV," nettstedet Resume ordbok indikerer at en av de mest viktige meldinger å formidle i programmet for en kasserer jobb er din positive holdning om å arbeide med publikum. Noen erfaringer og ferdigheter i kundeservice at du kan vise til i din tidligere arbeidserfaring vil være til stor nytte for en bank teller ansette manager.

Sales Experience

En av de ofte oversett styrkene til en god teller selger evne. Mange banker krever fortellerne å selge et visst antall nye sjekking, sparing, kredittkort, og investeringsregnskapet. Fortellerne er ofte det første kontaktpunkt for eksisterende bankkunder. Som buntet finansielle tjenester og kundeforhold har blitt kritisk for langsiktig bank levedyktighet, bankene ønsker fortellerne å forsøke å selge kundene noen produkter de i dag ikke bruke med banken.

Matematiske ferdigheter og nøyaktighet

I sin "Sample Resume for Bank Teller," nettsiden Adow.com inneholder en rekke referanser til sterke matematiske ferdigheter og geistlige nøyaktighet. Bank fortellerne tilbringer omtrent åtte timer per dag skaper transaksjoner som involverer penger. Nøyaktig telling og registrering av disse finansielle transaksjoner er viktig for banken. Sammen med nødvendige myke ferdigheter i samspill med kunder, må banken å vite at det kan stole på deg for å beskytte kontanter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-a-sette-pa-en-cv-for-en-teller-plassering/ "

相关文章!
 • Hva Supplies trenger jeg å starte en blomsterbutikk?
  - 阅 0

  Med over 22 000 blomsterbutikker over hele landet i en $ 7 milliarder industrien, det er mye konkurranse for en ny entreprenør. Men ingen store selskapene dominerer bransjen - de 50 beste selskapene holder bare 6 prosent av den totale markedet. De fl

 • Hva er riktig høyde for en innebygd Fire Pit? Hva er riktig høyde for en innebygd Fire Pit?
  - 阅 0

  En måte å nyte den flotte naturen i din egen bakgård er å bygge et bål ut av stein, murstein eller betong blokker som er laget for å se ut som naturstein. Slappe av en utendørs brann med familie og venner på en kjølig kveld er en av de store fordelen

 • Hva er kategorier en CV?
  - 阅 0

  En CV er et strukturert dokument som brukes til å vise potensielle arbeidsgivere dine ferdigheter, arbeid historie og utdanning for å hjelpe dem å avgjøre om du er den rette kandidaten for en bestemt jobb. Den tid du legger i å utvikle din CV er en v