Amopage

Hva å mate Fern Plants

- Views 0
Advertisement

Fern planter er veldig vakker, full og eksotisk utseende; spesielt når henger på en veranda, plantet i store klumper rundt en gruppe av trær, eller som grenser til en skyggefull blomst seng. De er så vemodig med sin flytende stengler og sine fargerike nyanser av grønt. Fern planter har eksistert i århundrer; muligens fordi de er så bekymringsløse og enkel å administrere.

Om Fern Plant

Fern planter er ikke i stand til å lagre næringsstoffer som de fleste andre planter, så det er best å holde dem på løpende mating. Også når det mates bregne anlegg, sitt beste for å mate dem med måte og med en slow-release flytende mat. Fern planter trenger mer næring når de begynner å ha nye blader utretting fra sentrum av anlegget.

Hva å mate en Fern Plant

En god start for å mate en bregne anlegg er å blande 100 deler per million av nitrogen. Se etter noe som bruker forholdstall nær 15 deler til 5 deler til 15 deler når du kjøper bregne mat. Det er alltid best når lese etiketter for å se på ammoniakk og nitrogen nivåer for å sørge for at de er like. Et annet godt valg er en langsomt frigjørende pellet som Osmocote, som ganske enkelt spredd rundt skitt mot bunnen av anlegget. Aluminium sulfat er også en gunstig næringsstoff for bregne planter og andre hageplanter også.

Organic Fern Mat

Fern plantene elsker alle typer organisk kompost. Den mest fordelaktige måten å fôre en bregne med kompost er å lag den organiske mulch kompost på toppen av jorda og spre den jevnt utover. Dette er den mest affektive måten å forsyne bregne med alle de næringsstoffene som den trenger for å bygge sin rot base og gjør det mulig å begynne å vokse nye blader.

Tilleggsinformasjon om Ferns

Det er et par viktige ting som bregner trenger i tillegg til riktige næringsstoffer. Bregner trenger skygge, fuktighet og fuktig jord hele tiden. Ferns også foretrekker alkalisk jord; hvis det er vanskelig å gi dette for bregne anlegget, og bland knust kalkstein, østers skall grus eller sement steinsprut i jorda, noe som vil gi en konstant kilde til kalk for bregne anlegg for å mate ut av.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hva-a-mate-fern-plants/ "

相关文章!
 • Hva slags mat er Sauerkraut? Hva slags mat er Sauerkraut?
  - 阅 0

  Det parene godt med pølser og legger noen zing til en Reuben sandwich, men hvis du er ukjent med surkål, kan du ikke vet hva slags mat den faktisk er. Hvis du lage din egen, du allerede vet at kål er den viktigste ingrediensen i surkål. Men du vil ik

 • Hva å mate babyen Canaries Hva å mate babyen Canaries
  - 阅 0

  Kanariøyene er veldig praktisk kjæledyr for folk med begrenset tid og rom. De er naturlig enslig og ikke krever en kompis eller ledsager. Det er ikke mye vedlikehold og kostnader til omsorg for en er lave. De kan også leve i over ti år hvis de oppbev

 • Hva å mate en Fledgling Bird
  - 阅 0

  I slutten av våren og sommeren er det sannsynlig å møte en fugleunge som vises forlatt på bakken. En fledgling fugl er faktisk lært opp til å søke mat på egen hånd, mens dets foreldre observere fra avstand. Ikke anta at fuglen trenger din hjelp til å