Amopage

Høyt betalende stillinger som ikke involverer Math

- Views 0
Advertisement

Du tenker kanskje at alle de høyest betalte jobber involverer matematikk, men mange yrker har over gjennomsnittlig lønn uten matematiske ferdigheter som trengs. Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, gjennomsnittlig årlig lønn for alle yrker var $ 47 230 som i mai 2014, og mange av disse ikke-matematiske jobber, for eksempel yrker innen medier og kommunikasjon, jus, samfunnsfag og helsevesenet, har lønn langt over dette nasjonale gjennomsnittet.

Høyt betalende stillinger som ikke involverer Math

Media og Kommunikasjon Karriere

Med en gjennomsnittlig årslønn på $ 64 140, redaktører tjene betydelig mer enn gjennomsnittlig lønn for alle yrker. De fleste redaktører har bachelorgrad i engelsk, kommunikasjon eller journalistikk. Redaktører sjekk at skriftlig innhold er fri for stave- og grammatiske feil, og de kan skrive innhold for å forbedre kvaliteten. Redaktører også hjelpe forfattere utvikle historier, og de kan faktisk-sjekk skrevet artikler for å sikre nøyaktighet. Arbeidet krever sterke skrive og språkkunnskaper, men regnestykket er ikke en stor del av sitt daglige arbeid.

Tekniske forfattere, som tjener et gjennomsnitt på $ 71 950 per år, kan ikke bruke matematikk heller. De må ha en bachelorgrad i engelsk eller et beslektet felt, og de fleste av dem har spesialisert kunnskap i ingeniørfag eller informatikk, fordi de ofte gir instruksjon og produkthåndbøker.

Også i kommunikasjon feltet er kunstneriske ledere, som tjener et gjennomsnitt på $ 97 850 per år uten behov for å knase tallene. Art directors velge bilder, grafikk og design for magasiner, aviser, innpakning og TV-reklamer. De har vanligvis en bachelorgrad i kunst eller et beslektet felt, og de må være kreative, dyktige formidlere.

juridisk Jobber

Advokater tjener nesten en tredobling av nasjonale gjennomsnittslønnen, med årslønn på $ 133 470. De må delta jusstudiet og tjene en juris doktorgrad. Advokater representerer klienter i retten, forsknings juridiske saker, talsmann på vegne av klienter og tolke lover. De kan også produsere dokumenter som testamenter, kontrakter og søksmål. De er arbeidet innebærer kunnskap om lokale, statlige og føderale lover, og de trenger sterk forskning og offentlige taler ferdigheter. Advokater vanligvis ikke bruke matematiske ferdigheter i sitt daglige arbeid. Dommere og hørsel offiserer, som presiderer over prøvelser og høringer i både straffesaker og sivile saker, også må ha juridisk embetseksamen. Dommere tjener i gjennomsnitt $ 106 420 per år, og de lytter til argumentene under rettsmøter og avgjøre om tiltalte er skyldig i forbrytelser. Dommere kan også ilegge setninger eller straffer for tiltalte. Dommere må være dyktige i lytting, lesing skriving og kritisk tenkning.

Karrierer i samfunnsvitenskap

Industrial-organisatoriske psykologer, som må ha en mastergrad i psykologi, tjene et gjennomsnitt på $ 90 070. Disse psykologer løse arbeidsrelaterte spørsmål, som for eksempel å øke de ansattes produktivitet, opplæring ansatte og ledere, utvikle retningslinjer og prosedyrer, og bedre moral. Mens de må ha sterke mellommenneskelige og problemløsende ferdigheter, matematiske ferdigheter er ikke et sentralt krav.

College-nivå sosiologi lærere tjener i gjennomsnitt $ 74 860 per år. I stedet for å bruke matematikk i sin dag-til-dag arbeid, sosiologi lærere undervise studenter ved høyskole eller universitetsnivå, gi forelesninger, skaper oppgaver, bly gruppeaktiviteter, og karakteren papirer og eksamener. De har kunnskap om hvordan mennesker samhandler i grupper, organisasjoner og institusjoner. Mens noen sosiologi professorer kan gjennomføre forskning og analysere statistikk, andre undervise klassene og derfor ikke bruke så mye matematikk i sitt daglige arbeid. Ifølge Business Insider, sosiologi lærerjobber er noen av de best betalte jobber for dem som ikke liker matematikk.

Health Care Jobs

Helse og sikkerhet spesialister vanligvis ha minst en bachelorgrad, og tjene $ 70 470 per år i gjennomsnitt. De må være detaljorientert og dyktig i problemløsning, og er ansvarlig for å identifisere og eliminere farer på arbeidsplassen og sikre at arbeidsplasser i samsvar med helse- og sikkerhetslover. De trener også ansatte på sikkerhet lover og designprogrammer for å sikre ansattes sikkerhet. Helse og sikkerhet arbeidstakere trenger inngående kunnskap om lover og teknologi, men matematiske funksjoner sjelden figur i sin dag-til-dag arbeid.

Ergoterapi assistenter tjene over gjennomsnittet lønn og generelt på må en knytte grad for arbeidet. Gjennomsnittlig årlig lønn for disse fagpersonene er $ 57 260. Ergoterapi assistenter må være medfølende og har sterke mellommenneskelige ferdigheter. De hjelper ergoterapeuter for å hjelpe folk med skader eller funksjonshemninger utføre dag-til-dag aktiviteter.

En annen helsevesenet jobb som krever litt matte er tannpleier. En tannpleier arbeider under tilsyn av en tannlege for å rense tenner, utføre orale undersøkelser, ta røntgenbilder, opplyse pasienter og gjelder fluor og tetningsmidler til tenner. Tannpleiere tjene et gjennomsnitt på $ 71 970 årlig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hoyt-betalende-stillinger-som-ikke-involverer-math/ "

相关文章!
 • Høyt betalende stillinger som arbeider med barn Høyt betalende stillinger som arbeider med barn
  - 阅 1

  Hvis du liker å jobbe med barn, men er bekymret for at alternativene vil være begrenset til lavere betalte jobber som undervisning, kan du bli overrasket over å høre at det er flere høyt betalende karriere alternativer tilgjengelige. Etter din lidens

 • Sports som ikke involverer en ball Sports som ikke involverer en ball
  - 阅 0

  Ordet "sport" kan fylle hodet med bilder av fotball, basketball, baseball og fotball. Men mange utfordrende og konkurranseidrett ikke krever ball kaste, fange eller sparker. Mange toppidrettsutøvere strever for å oppnå excellence, nå mål og lære

 • The Best betalende stillinger med bare en 2-årig utdanning The Best betalende stillinger med bare en 2-årig utdanning
  - 阅 0

  Velge en karriere kan være vanskelig, spesielt hvis du er ute etter en høy lønn. Hvis du er motivert og ønsker å oppnå målet ditt raskt, prøve å fokusere på en spesialisert karriere med en to-årig utdanning. Noen toårige grader vil utvilsomt hjelpe d