Amopage

Hotpoint Kjøleskap Feilsøking

- Views 0
Advertisement

Feilsøking din Hotpoint kjøleskap før du ringer en servicemann kan du spare penger på reparasjonskostnader. Mange små reparasjoner kan enkelt gjøres på egen hånd med bare en rask tur til den lokale Oppussing butikken for en ny del. Sjekk brukerhåndboken for spesifikk informasjon om feilsøking på kjøleskapet modell. Den Hotpoint / GE nettstedet har en generell veiledning feilsøking komplett med instruksjonsvideoer.

Juster innstillinger

Sjekk temperaturinnstillingene på interiøret i Hotpoint kjøleskap, hvis det ikke er riktig kjøling. Skru temperaturen ned til sitt kaldeste innstillingen og vent minst en time for å se om innsiden av kjøleskapet kjøles ned. Hvis den gjør det slutt kjøle seg ned etter denne justeringen, kan termostaten må kalibreres eller skiftes ut.

Test strøm

Deretter åpner døren for å se om det indre lyset tennes. Hvis lyset ikke er på, kan dette være en indikasjon på at kjøleskapet ikke mottar strøm. Sjekk lyspæren første til å sørge for at det ikke har rett og slett utbrent. Kontroller den elektriske ledningen for å kontrollere at den er plugget inn og ikke er skadet. Deretter kontrollerer hjemmet elektriske panelet for å se om strømbryteren er utløst eller det er en blåst sikring. Hvis du fremdeles ikke kan finne et problem, koble til et annet apparat inn i uttaket der for å sørge for at uttaket får strøm.

Rengjør Coils

Hvis lyset er slått på, men kjøleskapet er fortsatt ikke kjøling, lytte til lyden av kompressoren. Hvis du hører kompressoren kjører, kan problemet være en skitten kondensatoren. Disse spoler på baksiden av kjøleskapet kan lett bli tilstoppet med støv og rusk. Bruk en stiv børste eller støvsuger til å rengjøre av spolene. Kontroller at det er minst et par inches mellom spolen og vegger eller skap rundt kjøleskapet slik at det er tilstrekkelig luftstrøm.

Sjekk for lekkasjer

Vannpytter inne i kjøleskapet er ofte et resultat av et tett avløp tube. Hvis Hotpoint kjøleskap har en ismaskin, være sikker bunnen av kjøleskapet er nivået så vann ikke lekker ned gjennom enheten. Hvis du ser vann på utsiden av kjøleskapet, sjekk dreneringssumpen å sikre at det ikke er sikkerhetskopiert eller sprukket. Kontroller vannslangen for icemaker, hvis det er aktuelt for ditt kjøleskap. Følg nøye med på forbindelsen mellom slange og vannet innløpsventilen. Bytt slange hvis det er lekkasjer som kommer fra dette området.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hotpoint-kjoleskap-feilsoking/ "

相关文章!
 • Hotpoint Kjøleskap Vil ikke Kule
  - 阅 0

  GE Appliances selger Hotpoint merkevare av forbrukervarer. Hotpoint tilbyr topp-fryser, kompakte og side-by-side kjøleskap. Selv om ikke vanlig, kan det hende at Hotpoint kjøleskap tidvis ikke bli kaldt nok. Feilsøke dette problemet, og se om du kan

 • Hotpoint Kjøleskap Lekkasje Problemer Hotpoint Kjøleskap Lekkasje Problemer
  - 阅 0

  Hotpoint er en produsent som gjør hvitevarer, inkludert kjøleskap. Når en Hotpoint kjøleskap begynner å lekke, kan det være en rekke saker som er involvert. Ukorrekt montering av aggregatet vil føre til at maskinen lekke fordi det ikke kan renne kond

 • Hvordan justere temperaturen på en Hotpoint kjøleskap og fryser
  - 阅 0

  Kjøleskapet Temperaturen inne Hotpoint bør være mellom 37 grader og 40 grader F for å holde mat frisk. Vanligvis er det ikke nødvendig å foreta justeringer til termostaten for kjøleskapet. Noen ganger, skjønt, kan du lagre mer mat eller enda mindre m