Amopage

Hoover støvsuger reparasjon

- Views 1
Advertisement

En Hoover opprettstående støvsuger med en innvendig støvpose bruker suging for å trekke smuss og andre forurensninger ut av gulv og tepper. En oppsamling av disse forurensninger inne i inntaksslange til støvposen vil hindre fri flyt av luft, forårsaker redusert suging og fører til en overopphetet motor. Preempt uopprettelig skade på Hoover støvsuger ved å fjerne forurensninger som har fått fast inne i slangen. Reparasjonsarbeidet er grei og er avhengig av noen få husholdningsartikler.

Du trenger

Bomullspinne

Tørkepapir

Støvpose

Bruksanvisning

Trekk ut Hoover støvsuger hvis den er koblet til et strømuttak. Slipp låsen på deksel - Vanligvis er dette på toppen foran. Åpne dekselet.

Åpne Hoovers støvposen. Tvinn støvposen av kontakten inne i kammeret. Kaste støvposen ut.

Fukt en bomullsdott med vann. Sett vann-fuktet enden av pinnen i sokkelen.

Swirl klokken pinnen når du roterer den rundt innsiden sider av kontakten. Trekk ut pinnen og eventuelle støv kuler eller hårstrå fast i sokkelen. Kast pinnen og forurensninger i papirkurven.

Fukt kanten av et papirhåndkle med vann fra springen. Sett kanten på papirhåndkle i stikkontakten. Vri kanten av papirhåndkle som du roterer den med klokken rundt innsiden sider av kontakten. Trekk papirhåndkle ut av kontakten.

Vikle enden av sugeslangen er av sokkelen på bunnen av støvsugeren. Rett ut slangen med fingrene. Fukt kanten av et annet tørkepapir med vann fra springen. Sett kanten på papirhåndkle inn i enden av slangen.

Vri kanten av papirhåndkle som du roterer den med klokken rundt innsiden kantene av slangen. Trekk papirhåndkle ut av slangen. Trekke ut noen utsatte teppefibre, støv baller eller andre forurensninger som kan nå sees med fingrene. Gå tilbake slangen til kontakten på støvsugeren.

Fest en ny støvpose til kontakten inne i støvsugeren. Lukk kammeret og reengage låsen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hoover-stovsuger-reparasjon/ "

相关文章!
 • Hvordan å demontere en Hoover støvsuger Hvordan å demontere en Hoover støvsuger
  - 阅 0

  Hoover er et amerikansk selskap som har vært å lage teppe feiemaskiner og støvsugere siden begynnelsen av det 20. århundre. Når du slår på Hoover støvsuger, motoren roterer teppebørster via en gummibelte. Børstene løsne smuss i teppet; deretter suge

 • Burning lukt fra My Hoover Støvsuger Burning lukt fra My Hoover Støvsuger
  - 阅 0

  Hoover støvsugere plukke opp skitt fra våre hjem, holde dem rene og friske. Men hvis du oppdager en ubehagelig brennende lukt som kommer fra Hoover mens den er i bruk, blir ditt hjem merkbart mindre frisk. Den brennende lukt kan være et resultat av u

 • Hvordan Sett viftehjulet på en Hoover støvsuger
  - 阅 0

  En Hoover-kjede støvsuger benytter et vifteblad, også kjent som en "viftehjul," for å skape sug som er nødvendig for å trekke smuss og andre forurensninger ut fra et gulv eller teppe. En defekt viftehjul vil deaktivere suge evne støvsugeren. For