Amopage

Home Care & Pneumatisk kompresjon maskiner

- Views 0
Advertisement

Home Care & Pneumatisk kompresjon maskiner


Pneumatiske komprimering maskiner benyttes for å redusere overskytende svelling og øke blodsirkulasjonen. Disse enhetene er vanligvis brukt til beina og blir ofte brukt i et sykehus. Noen ganger kan en komprimeringsmaskin er nødvendig etter at pasienten er utskrevet hjem fra sykehuset; de kan være utstyrt med hjem helsetjenester.

Pneumatisk kompresjon Device

En pneumatisk trykkanordning består av en maskin som produserer lufttrykket som går gjennom rør festet til hel eller halv lengde bandasjer. En pneumatisk pressemaskin kan segmenteres - består av flere utløpsporter - eller ikke-segmentert, med en utløpsåpning. De bandasjer er sikret med borrelås og blåse opp og tømme ved en justerbar hastighet. De er slitt flere ganger per dag for en tid foreskrevet av pasientens lege. Noen pasienter er pålagt å bruke komprimering wraps som helst de blir liggende nede, eller i løpet av natten mens de sover.

Dyp venetrombose

Dyp venetrombose, DVT eller er en blodpropp som vanligvis dannes i en vene ben på grunn av nedsatt blodsirkulasjon. DVT kan utvikle seg etter operasjonen fra langvarig posisjonering eller langvarig sengeleie på grunn av sykdom. Disse blodpropp er farlige fordi de kan løsne og reise til pasientens lunger og til slutt føre til døden. En pneumatisk pressemaskin minsker faren for blodpropp ved å klemme benene, noe som hjelper til å sirkulere blodet tilbake til hjertet.

Forsikringsdekning

Pneumatisk kompresjon maskiner er ofte foreskrevet med pleie og rehabiliterende hjemmetjenestene når pasienter forlater sykehuset. De fleste forsikringsselskaper vurdere disse enhetene for å være holdbar medisinsk utstyr, eller DME, og vil dekke leien hvis de finner ut at maskinen er medisinsk nødvendig. Dekning varierer fra forsikringsselskap og kan være begrenset til en bestemt kroppsdel ​​bare - for eksempel Medicare vil ikke betale for pneumatiske maskiner som brukes til brystet eller bagasjerommet, men vil betale for behandling av bena.

medisinsk nødvendighet

Pasienter krever en bestemt medisinsk diagnose skal tildeles fra sin lege før en pneumatisk pressemaskin blir dispensert. I tillegg er det andre behandlinger som må prøves før maskinen anses å være medisinsk nødvendig. Disse inkluderer perioder med høyde, komprimering innpakning, vanndrivende medikamenter og mosjon eller rehabiliteringsbehandlingsformer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/home-care-pneumatisk-kompresjon-maskiner/ "

相关文章!
 • Hvordan stimulere lymfedrenasje
  - 阅 0

  Din lymphathic systemet sirkulerer væske og skadelige stoffer gjennom kroppen din til lymfeknutene hvor smitte-kampene celler skylle dem fra kroppen din. Når lymfeårer blitt svekket (lymfødem) systemet ikke renne riktig. Dette skjer ofte på grunn av

 • Hvordan Monter en bil dekk på en felg Hvordan Monter en bil dekk på en felg
  - 阅 0

  Størrelsen på en dekkanten og størrelsen på en felg er tilnærmet identiske. Dessverre har en felg for en leppe som har en større diameter enn den dekkvulsten. Du må få perlen over det leppe ved montering et dekk. Fagfolk bruker pneumatiske dekk maski

 • Hvordan Wrap Legs for Lymfødem
  - 阅 0

  Lymfødem er en medisinsk tilstand som kjennetegnes ved hevelse i bena eller armene. Mens det er ingen kur, behandlingsmålene tar sikte på å kontrollere og lindre hevelse i det berørte beinet eller armen. Ifølge Step Up, Speak Out, innpakning lymfødem