Amopage

Hjertesvikt Infeksjoner

- Views 0
Advertisement

Hjertesvikt (CHF) oppstår når hjertet ikke slår tilstrekkelig til å sirkulere blod gjennom kroppen. Dette i sin tur fører til overflødig væske til å bygge opp i vevet. Denne oppsamlingen av væske kan være forårsaket av visse infeksjoner som svekker hjertemuskelen, hjerteinfarkt eller sykdom i hjertemuskelen. Denne overbelastning av fluid i kroppen kan også føre til infeksjoner, spesielt i lungene.

testing

Flere tester blir brukt til å bestemme tilstedeværelsen av kongestiv hjertesvikt og mulige infeksjonskomplikasjoner som kan resultere fra den. En av de mest brukte testene er en enkel kiste X-ray, som vil avsløre tilstedeværelsen av væske i lungene og rundt hjertet. Andre tester inkluderer blod kjemi, ekkokardiogram, hjerte catherization og atom hjerte skanninger.

symptomer

Symptomer på hjertesvikt inkluderer kortpustethet og hevelse, spesielt i føtter og ben av de berørte enkelte. En person påvirket med hjertesvikt infeksjoner kan også tilstede med feber og ekstrem trøtthet.

lungebetennelse

Den vanligste smittsomme komplikasjon av kongestiv hjertesvikt er utvikling av lungebetennelse i lungene. Det overskytende buildup av væske gjør at mikroorganismer å formere seg og vokse, med påfølgende utvikling av lungebetennelse. Organismer, som forårsaker lungebetennelse, føre til at væske i lungene å tykne og å puste for å være vanskelig. Den reduserte blodstrømmen begrenser muligheten for kroppen å bekjempe utvikle infeksjon.

cellulitt

Skytende oppbygging av væske i føttene og benene til en person som lider av kongestiv hjertesvikt og den manglende evne i kroppen til å levere tilstrekkelig oksygen til disse celler kan føre til infeksjon av hud og vev i ben og føtter. Denne infeksjonen kalles appelsinhud og kan være livstruende hvis venstre ubehandlet. En person med cellulitt forårsaket av hjertesvikt infeksjoner vil presentere med rødhet, varme og hevelse i vev av de berørte områdene. Huden kan sprekke og overflødig væske sive ut. Disse åpne gråtende områdene er da mer utsatt for å utvikle påfølgende infeksjoner.

Behandling

Behandling av hjertesvikt infeksjoner er rettet mot å fjerne overflødig væske fra kroppen og utrydde de forårsakende infeksjoner. Diuretika brukes til å hjelpe kroppen eliminere væske buildup, og bredspektret antibiotika brukes til å bidra til å eliminere de underliggende infeksjoner. Under behandlingen, må pasienten overvåkes nøye for elektrolyttforstyrrelser på grunn av bruk av de diuretika, samt giftige oppbygging av antibiotika i cellene på grunn av kroppens manglende evne til å sirkulere og fjerne giftstoffer forbundet med antibiotika sammenbrudd av kroppen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjertesvikt-infeksjoner/ "

相关文章!
 • Hva gjør du for Hovne fingerledd?
  - 阅 1

  Hovne ledd er et klassisk tegn på revmatoid artritt, en tilstand som rammer mer enn en million amerikanere hvert år. Det er ingen kur, men leger behandler sykdommen med anti-inflammatoriske medisiner, terapi og kirurgi. Pasienter kan kontrollere symp

 • Hva er Staphylococcus infeksjon?
  - 阅 0

  Staphylococcus, eller staph infeksjoner varierer fra mild til livstruende. Visse livshendelser, kroniske sykdommer og livsstilsvalg kan øke sannsynligheten for å få en staph infeksjon, men hverdagslige forholdsregler kan redusere sjansen for å få en.

 • High Blood Pressure & Infeksjon High Blood Pressure & Infeksjon
  - 阅 0

  Høyt blodtrykk kan være forårsaket av livsstilsvaner, en kronisk tilstand eller en familie historie av det. I noen tilfeller kan en infeksjon kan også føre til en dramatisk økning i blodtrykket. Høyt blodtrykk bør vurderes av lege og behandlet med li