Amopage

Hjemmelaget King Size Quilts

- Views 1
Advertisement

Å gjøre en king-size seng dyne presenterer unike utfordringer ikke konfrontert når du gjør mindre dyner. Den gode nyheten er at de fleste hvem som helst kan lage en king-size dyne med noen insider tips som vil få dem gjennom vanskelighetene. Denne guiden gir ikke steg-for-steg instruksjoner for å gjøre en bestemt dyne, men utdyper trinnene i et lappeteppe mønster.

Plukk et mønster

Finn en king-size mønster på nett, i et lappeteppe bok eller i et stoff butikken. King-size dyner kan være alt fra 96 ​​av 110 inches til 120 av 130 inches eller større. En vanlig størrelse er 114 av 114 inches.

Hvis ikke kan finne en king-size dyne design du liker, kan du forstørre utformingen av en mindre quilt en av to måter. Den enkleste metoden for å forstørre et lappeteppe er å bare øke antall blokker og / eller utvide grensene.

Ved å øke en dyne uten å endre antallet blokker, må størrelsen på alle bitene økes slik at blokkene er større og grensene er bredere. Det er svært viktig når du forstørrer et mønster brikke du trekker sømmonnet, deretter forstørre stykket og til slutt legge til sømmonn på igjen. På denne måten eneste stykke størrelsen økes, ikke sømmonnet. For eksempel, for å forstørre en to-tommers ferdig firkant med 1/2-tommers sømmonn med 50%: Trekk fra 1/2-inch fra cut størrelsen på brikken (2 1/2 "- 1/2" = 2 " ), deretter multiplisere den ferdige størrelsen på brikken med 1,5 (2 "x 1,5 = 3"), og deretter legge til 1/2-tommers sømmonn å få skjære størrelsen på forstørret piece (3 "+ 1/2" = 3 1/2 ").

kjøpe Materials

For best iført dyne, kjøpe kvalitet 100% bomull stoffer. Så mye tid og kostnader gå inn å gjøre en king-size dyne; trenger du ikke vil at den skal dott opp til en ball første gang du vasker det, alt fordi du skimped på kvaliteten på stoffet.

Kjøp en batting som er seks inches bredere og seks inches lenger enn det ferdige lappeteppe toppen. Hvis ditt teppe krever en vatt større enn det som er tilgjengelig kommersielt, sy mindre batting stykker sammen.

Bakside kan kjøpes opp til 108 inches bred. Hvis du bruker en smalere stoff, 44 inches eller 60 inches bredt, deretter sette lengdene sammen ved hjelp av en søm bred nok til å omslutte Selvage kanter (ca 3/4 tommers) og trykk deretter på sømmonnet åpent.

Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP

Stikklappestykkene i blokker vil bruke de samme grunnleggende quilting teknikker som brukes i å lage alle størrelser dyne. Som quilt toppen er montert, vil det bli tung og tungvint å håndtere. Vær forsiktig når du flytter quilt toppen slik at den ikke rive.

Maskin quilting en king-size toppen ved hjelp av en standard symaskin vil være nesten umulig fordi alle lagene må skyves under trykkfoten og rullet i den ledige plassen mellom nålen og symaskinen kroppen. Hvis du tar ditt teppe til en profesjonell lang arm quilter, Ring fremover og sørge for at de kan håndtere en dyne med målinger av lappeteppe.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjemmelaget-king-size-quilts/ "

相关文章!
 • Hvordan måle Yardage for en King Size Quilt
  - 阅 0

  Quilting har vært et populært tidsfordriv i mange år. Å gjøre en king size dyne er ikke vanskelig så lenge du har alle de riktige forsyninger og ta deg tid. Quilting er en tidkrevende oppgave, men det er verdt fordi teppet vil vare i mange år og kan

 • Hvor stor er en Queen Size Quilt? Hvor stor er en Queen Size Quilt?
  - 阅 0

  Dronningen madrassen er den mest populære størrelsen, sier Madrassen Rådet, noe som gjør queen-sized dyne også en ettertraktet vare. En queen-sized dyne kan også brukes som et sengeteppe for mindre madrasser og gjør en tilstrekkelig størrelse øverste

 • Hvordan lage en King Size Sengeteppe Fra Online Patterns Hvordan lage en King Size Sengeteppe Fra Online Patterns
  - 阅 1

  Med litt erfaring med en symaskin pluss en online mønster, kan du spare hundrevis av dollar ved å lage din egen king-size vattert sengeteppe. Mange nettsteder tilbyr gratis dyne mønstre å skrive ut og bruke, selv om noen slike områder kommer med noen