Amopage

Hjemmelaget kaffefilter

- Views 22
Advertisement

Gitt at cowboy kaffe kan være brygget med ingen utstyr i det hele tatt ganske enkelt ved å kaste i noen eggeskall for å skille den begrunnelse, filtrer papirene er på ingen måte avgjørende. Når en klar, filtrert brygge er viktig, men ingen papirer er på plass, vil et utvalg av usannsynlige materialer stå som en siste øyeblikk erstatning.

Hjemmelaget kaffefilter

Cloth Cone

Helle kokende vann over kaffegrut i en klut filter var en standard måte å forberede kaffe frem til det 20. århundre. Faktisk, i mange kaffeproduserende land, som for eksempel den Dominikanske republikk, er en klut filter fremdeles den tradisjonelle metoden. Et gjenbrukbare stoff filter er lett å mote inn i en kjegleform fra osteklede eller musselin, vanligvis sydd eller viklet på en ledning ring som holder kjeglen åpen og tjener som håndtak. Musselin er det finere materiale, i stand til å fjerne fine partikler og oljer, men tillater vann å passere fritt, mens osteklede tendens til å bli mer løst vevet, og kan trenge å bli foldet over på seg selv. Snarere enn å tvinge klut kjegle inn et filter maskin, er det lettere å hvile det over en kaffe beger eller kopp og hell vannet langsomt til begrunnelse.

Hjemmelaget kaffefilter

Paper Towel

I en reell nødsituasjon, kan papirhåndklær steppe inn som et kaffefilter. De kan ikke være så estetisk tiltalende som pent pakket filterkopper, men prinsippet er akkurat det samme. I sannhet, er papir mye tykkere og mer absorberende enn kaffe filter papir, noe som gjør filtrering prosessen tregere, men som et desperat tiltak for å sikre en koffein fikse, er metoden pålitelig. Legg et enkelt ark med papirhåndkle inn i en tom filterbeholderen, trimming bort overflødig over kanten hvis det kommer inn en kaffemaskin, men tar seg ikke å rive papiret. Plain, ubleket papir bør la ingen spor i smaken av kaffe.

Hjemmelaget kaffefilter

Emergency Klær

Mens kanskje ikke den ideelle konklusjonen til et middagsselskap, bruker elementer av klær laget av tynn bomull eller masket materiale som et kaffefilter er helt effektiv. Bomull sokker, for eksempel, vil skille den begrunnelse fra brygge med finesse, som vilje nylon strømper eller finmaskede strømper, så lenge de kan holde sin struktur når dynket i kokende vann. Selv en ubrukt bomull lommetørkle er lett å forme til filterbeholderen og vil tillate væske å passere. Hemmeligheten i hvert tilfelle er ikke å oversvømme filteret med vann, men å helle det i en langsom, jevn strøm, tar seg ikke å la vannet renne over.

Hjemmelaget kaffefilter

Gjenbruk Metal

En av de mer stilige kaffefilter på markedet er den gjenbrukbare rustfritt stål eller gull filter, slik som Kone, som fanger begrunnelse, men gjør at oljer for å passere. metallfilteret Designet for å være bærekraftig og kutte ned på papiravfallet, har sin egen form og er lett å skylle ren. For en fullgod erstatning, velge en fin sil i stedet, for eksempel av typen som brukes til støvtørking kaker med konfekt sukker. Nettet skal være så tette at det er vanskelig å se gjennom, supplert med en grov kaffe slipe å gi kaffe som er klar og partikkelfritt. Noen rører med en teskje som kaffe siler vil fjerne alle sediment og la kaffen å passere.

Hjemmelaget kaffefilter

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjemmelaget-kaffefilter/ "

相关文章!
 • Hvordan lage hjemmelaget vann filtre Hvordan lage hjemmelaget vann filtre
  - 阅 0

  Når du lager en hjemmelaget vannfilter, er det viktig å ha de riktige materialene lett tilgjengelig. En hjemmelaget vannfilter kan enkelt og billig gjøres, og det kan bidra til å betjene dine umiddelbare rent vann behov. Du trenger 2 liters brusflask

 • Hjemmelaget Wine Filter Hjemmelaget Wine Filter
  - 阅 1

  Vin filtre er et utmerket verktøy for vin maker. De bidra til å eliminere uklarhet i vin og avklare smaken. Kommersielle vin filtre kan være svært kostbart. Hjemmelaget vin filtre er like effektive og spare mye penger. Wine Filtrering 101 Aldri filtr

 • Hjemmelaget Flea & Tick Repellent Hjemmelaget Flea & Tick Repellent
  - 阅 0

  Ingen ønsker lopper og flått på sine kjæledyr eller ta over deres hjem, men kommersielle rettsmidler kan være kostbart og med farlig å din pets, deg og dine barn. Det er hjemmelaget rettsmidler som vil gjøre jobben. Nøkkelen er å være grundig i å sje