Amopage

Hjemmelaget Hot Tub Kjemikalier

- Views 0
Advertisement

Hjemmelaget Hot Tub Kjemikalier


En badestamp er en avslappende amenity for ethvert hjem å ha. Brukere kan smelte bort stress og spenninger i det moderne liv med bare noen få minutter av soaking i karet. Men å holde en badestamp ikke bærer ansvar. Man må rense det for å stoppe spredningen av vannbaserte bakterier, samt opprettholde den riktige pH-nivå. Det er mulig å oppnå alt dette ved å blande opp din egen hjemmelagde løsninger.

Du trenger

Spa vann test kit

Gummihansker

Blekemiddel

Plast drikkekopp

Avløpsrenser

Bakepulver

Bruksanvisning

Test vannet i badestampen for nivået på rensemiddel. Bruk en spa testkit og følger instruksjonene for testing av klor eller brom nivå. Den normale nivå av sanitizer er 2 til 3 deler per million. Tilsett en liten mengde av blekemiddel fra en plastkopp og teste på nytt i en time. Bruk gummihansker ved håndtering av blekemiddel. Tilsett mer blekemiddel hvis nivået er fortsatt for lavt. Hvis nivået er for høyt, drenere en firedel av vannet fra karet og erstatte den med rent vann.

Bestemme pH-verdien av vannet ved anvendelse av et testsett og følge veiledningen for testing av pH. Den optimale pH-verdien er 7,0 til 7,8. Hvis nivået er for høyt i vannet er for alkalisk, og hvis den er for lav det er for surt.

Legg en kork renne renere til badestamp hvis pH er for høy. Avløp renere har et høyt nivå av syre i den, noe som senker pH-verdien. Bruk gummihansker når du bruker renne renere å beskytte huden din. Tillat den renne renere til å sirkulere i en time og teste vannet igjen. Legg til en annen kork renne renere hvis pH er fortsatt for høyt.

Strø en kopp natron i karet hvis pH-verdien testet for lavt. Natron er et basismateriale som bringer ned surheten i vannet og hever pH. Test vann i en time og tilsett mer natron hvis pH er fortsatt lav.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjemmelaget-hot-tub-kjemikalier/ "

相关文章!
 • Gratis hjemmelaget Hot Tub Plans Gratis hjemmelaget Hot Tub Plans
  - 阅 2

  Badestamper er en avslappende måte å avlaste stress. Soaking i en badestamp kan lindre såre muskler og ledd, spesielt etter trening. Mange synes at det er lettere å sove etter å ha brukt en badestamp. Men å kjøpe din egen badestamp kan være dyrt, med

 • Hjemmelaget Frosting Tube Hjemmelaget Frosting Tube
  - 阅 0

  Aldri tjene en annen naken kake fordi du ikke kunne finne en frosting tube. Når du trenger å dekorere en kake, bruke elementer allerede på kjøkkenet for å lage en hjemmelaget sprøytepose. Den største fordelen: ingen rydde opp. Kjøp spesialitet tips p

 • Hjemmelaget Hot Tub Cleaner Hjemmelaget Hot Tub Cleaner
  - 阅 0

  Sittende i en badestamp fylt med boblende, er dampende vann en flott måte å slappe av etter en lang dag på jobb eller en dag opptatt med aktiviteter. Badestamper tar opp mindre plass og er billigere enn svømmebassenger. Du bør tømme og rengjøre akryl