Amopage

Hjemmelaget Halloween dekorasjoner for din hage

- Views 2
Advertisement

Hjemmelaget Halloween dekorasjoner for din hage


Hvis du elsker Halloween, vil du ønsker å dekorere huset og hagen hensiktsmessig å hilse nabolaget trick-or-treaters i stil. Vanligvis folk bruker stilen til å friske opp hjemmene sine, men denne ferien inspirerer det motsatte, så gjør det fryktelig, gjør det skumle og uhyggelige, men mest av alt gjør det morsomt.

Du trenger

(Spooky Edderkopper)

3-tommers Styrofoam ball

brødkniv

Svart akrylmaling

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

8 Chenille Stems

tunge saks

Craft lim (hvit)

Google øyne

(Creepy Sign)

Skrap tavler (mellom tre og sju av dem, ett til to fot bred, tre til fire inches høy)

Cloth

svart Paint

fin pensel

Wood stake (left gjerde picket eller stake fra kampanjen regningen, fire til seks fot høy)

Nails (en tomme lengde eller mindre)

Hammer

Spooky edderkopper

Skjær Styrofoam ball i halvdelen med brødkniv.

Hjemmelaget Halloween dekorasjoner for din hage


Maling begge halvdeler av ball med akrylmaling, ved hjelp av pensel (alle slags pensel vil gjøre, en bredere pensel vil ta kortere tid); la det tørke i minst en time.

Skjær chenille stilkene i to like deler ved hjelp av tunge saks. Bruke en skvett av lim på endene av stilkene (en om gangen) og tvinge limt enden inn i siden av den malte ballen halvdel av en tomme dype. Sett inn åtte stammer per ball halv, fordeles jevnt, fire per side for å ligne edderkopp ben. La limet tørke i en time.

Dab lim på baksiden av google øynene og bruke dem til forsiden av ballen en halv side om side, linjeavstand en tomme fra hverandre. Tillate en til to timer for klebemidlet å herde.

Bøy chenille stammer (ben) oppover fra ballen halvparten (edderkopp kroppen) i en 45-graders vinkel; da, en tredjedel av lengden bort fra kroppen, bøye hvert ben ned i en 45-graders vinkel. Trim bena med saksen for å gjøre dem enda hvis det er nødvendig, og deretter bøye den siste tomme av hvert ben utover horisontalt for å ligne føtter.

Creepy Sign

Alder og "weatherize" skrap boards. Minst to dager før Halloween, hell klatter av forskjellige fargede væsker på ulike deler av styrene, smøre dem med skitt og søle og la dem tørke, noe som gir dem en gammel utseende; Når tørr, bruk en klut til å tørke bort overflødig skitt.

Bruk din pensel og svart maling til å skrive ut skumle, dumme eller forstyrrende mottakeres navn eller advarsler på hvert bord (for eksempel, "Cemetery", "Dead End," Ghost Town ", osv), la det tørke i en time.

Lå tre satse på et arbeidsbord og stille opp skrap boards --- lette vendt utover --- i deres ønsket rekkefølge, sentrert på bålet. Arranger en eller flere slik at den ligger i en vinkel en eller annen måte å gjøre det skilt ut mer avfeldig.

Hamre en eneste spiker inn i midten av hvert bord ved hjelp av en hammer, feste den til spill; du kan bruke to spiker for å holde platene fra dreiing, men de er creepier om de kan svinge. Hvis noen negler stikker ut på baksiden av skilt, hamre ned punktene for å unngå skader.

Hammer innsatsen i plenen der trick-or-treaters vil se det lett, helst utenfor deres rekkevidde hvis du har en gangvei.

Hint

Hvis du ønsker å henge edderkopper, bruk en liten, tynn pinne å pirke hull i toppen sentrum av edderkoppen, træ en lengde på snøret inn i hullet og fylle hullet med lim. Når det tørker, ta opp med svart maling og henge edderkoppen som ønsket.

Ved søknad navn eller advarsler til styrene i skumle skilt, i stedet for maling kan du bruke en vedfyrt implementere for en bedre effekt.

Du kan unngå splinter ved sliping picket og styrene av skumle skilt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjemmelaget-halloween-dekorasjoner-for-din-hage/ "

相关文章!
 • Hjemmelagde jule Nativity Dekorasjoner for din hage Hjemmelagde jule Nativity Dekorasjoner for din hage
  - 阅 0

  En julekrybbe i front yard kan vise betydningen av religion i familiens liv, sammen med Maria, Baby Jesus, de tre vise menn og andre tegn knyttet til Frelserens fødsel. Butikk-kjøpte verftet dekorasjoner vil fange oppmerksomheten til forbipasserende,

 • Hjemmelaget Ideer for Halloween dekorasjoner
  - 阅 0

  Hjemmelaget Halloween dekorasjoner er en fin måte å skape en morsom Halloween atmosfære i ditt hjem. Hvis du har små barn, kan du ha det gøy å lage hjemmelagde Halloween dekorasjoner med dem. Hjemmelaget Halloween dekorasjoner ta bare noen minutter å

 • Ideer til Billige Halloween dekorasjoner Ideer til Billige Halloween dekorasjoner
  - 阅 1

  Produsert Halloween dekorasjoner kjøre gamut fra papp eller flat plast skjeletter på opp til livet størrelse animatronic skapninger som beveger seg og snakker når bevegelse oppstår i nærheten. Snarere enn doling ut top dollar på Halloween dekorasjone