Amopage

Hjemmelaget Bilbatterilader

- Views 0
Advertisement

Hjemmelaget Bilbatterilader


Bilbatteriet er en av de viktigste elektriske komponenter i et kjøretøy. Det må vedlikeholdes regelmessig for å la bilen til å fungere skikkelig og forbedre batteriets levetid. Det er normalt for et batteri som skal lades med jevne mellomrom, og selv om dette er normalt gjort av bilens motor under vanlig bruk (eller av et annet kjøretøy i en nødssituasjon), kan du også bygge din egen batterilader til bruk som en ekstern lade systemet når det trengs.

Du trenger

DC-strømforsyning

Stor rød alligator klipp

Stor svart alligator klipp

elektriske tenger

loddebolt

Bruksanvisning

 • 1

Erverve en strømkilde med en spenning som er lik bilens batterispenningen. En vanlig bilbatteri er 12 volt, og dermed en 12-volt likespenningsadapter vil være tilstrekkelig til å belaste batteriet.

2

Skjær kontakten enden av adapterkabelen og bånd kabelen på omtrent en tomme av isolasjon med de elektriske tang.

3

Splitte de to ledninger ved å trekke dem fra hverandre inntil hver tråd er adskilt fra hverandre ved hjelp av en fot.

4

Koble den ene ledning til den røde krokodilleklemme ved lodding ledningen til krokodilleklemme terminal. Gjenta fremgangsmåten for den andre ledning og svart krokodilleklemme.

5

For å lade batteriet, ganske enkelt kobler krokodilleklemmer til sine respektive positive og negative terminaler og plugg i strømforsyningen.

Hint

Forsikre deg om at DC strømadapteren er av den samme spenningen som bilbatteriet, ellers vil det ikke være kraftig nok til å lade batteriet.

Unngå å få batteri for varmt under lading.

Vær forsiktig når du manipulere loddebolt for å unngå farer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjemmelaget-bilbatterilader/ "

相关文章!
 • Hvordan lage brennevin: Hjemmelaget Limoncello Oppskrift Hvordan lage brennevin: Hjemmelaget Limoncello Oppskrift
  - 阅 2

  Limoncello er en sitron alkoholholdige drikker tradisjonelt laget i de sørlige delene av Italia. Det er en søt og frisk drikk som vanligvis serveres på knust is som dessert. Hjemmelaget limoncello tar litt tid. Sitron og alkohol must bratt for to uke

 • Hjemmelaget Glycerin bodywash Hjemmelaget Glycerin bodywash
  - 阅 2

  Glyserin, også kalt glyserol, er en tykk, sirupsaktig væske som har ingen farge eller lukt. Glyserin blir ofte brukt som en ingrediens i kroppsvask og såpe fordi den har fuktende egenskaper og er et effektivt oppløsningsmiddel i vann og alkohol. Ente

 • Hvordan lage hjemmelaget Rabbit Traps Hvordan lage hjemmelaget Rabbit Traps
  - 阅 3

  Enten du er på utkikk etter et nytt kjæledyr, middag, eller trenger å gjøre noen gnager skadedyrbekjempelse, er det viktig å ha en god kanin felle. Det er veldig enkelt å lage hjemmelagde kanin feller som er human og moro. Den følgende artikkelen vil