Amopage

Hjemmelaget Behandling for Instant forstoppelse Relief

- Views 0
Advertisement

Forstoppelse involverer behovet for å bruke en stor mengde kraft eller trykk i et forsøk på å ha avføring. På et eller annet tidspunkt, de fleste lider av midlertidig forstoppelse, på grunn av en endring i kosthold, sykdom eller reseptbelagte medisiner. Mens det er kommersielle produkter tilgjengelig for å avlaste forstoppelse, kan hjemmelaget rettsmidler også gi umiddelbar lindring av forstoppelse, som også kan avlaste gass, smerter og tilhørende oppblåst mage som går sammen med forstoppelse.

Hjemmelaget Behandling for Instant forstoppelse Relief

Du trenger

kobber krukke

Vannglass

1/2 kopp gulrot juice

1/2 kopp spinat juice

Glass

Skje

Trinn 1:

Fyll en kobber krukke med vann og plassere beholderen på telleren over natten. Drikk et glass vann fra kobber pitcher neste morgen for umiddelbar lindring av forstoppelse.

Hjemmelaget Behandling for Instant forstoppelse Relief

Steg 2:

Hell 1/2 kopp gulrotsaft inn i et glass, som en alternativ metode, og deretter legge 1/2 kopp spinat juice. Bland godt kombinasjon med en skje.

Hjemmelaget Behandling for Instant forstoppelse Relief

Trinn 3:

Drikk gulrot og spinat juice kombinasjon i morgen eller på et annet tidspunkt på dagen der du vil ha noen timer hjemme før måtte dra på jobb eller andre forpliktelser.

Hjemmelaget Behandling for Instant forstoppelse Relief

Hint

Drikk seks til åtte kopper vann per dag, spiser den anbefalte mengden porsjoner med frukt og grønnsaker per dag og ta en tur etter middag. Alle disse vanene vil bidra til en sunn fordøyelsesprosessen.

Se din lege hvis forstoppelse er et tilbakevendende problem, og kan ikke bli løst med hjem eller kommersielle løsninger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjemmelaget-behandling-for-instant-forstoppelse-relief/ "

相关文章!
 • Hvordan å behandle barn med forstoppelse Hvordan å behandle barn med forstoppelse
  - 阅 0

  Håndteringen av en forstoppet baby kan være vanskelig, fordi det vil gjøre barnet frustrert og utsatt for gråt. Foreldre vil også bli frustrert, ettersom de ikke kan trøste barnet. Her er instruksjoner om hvordan å behandle barn med forstoppelse. Bru

 • Hjemmelaget Behandling for Rust sykdommer på roser
  - 阅 4

  Rose rust sykdommen er forårsaket av phragmidium sopp. Det er vanligvis første merke som rustfargede flekker eller oransje støv på undersiden av bladene til rosen busk. I alvorlige tilfeller, fordeler den over anlegget, med unntak av roseblader og rø

 • Antibiotika forstoppelse Relief Med sviske Juice Antibiotika forstoppelse Relief Med sviske Juice
  - 阅 0

  Selv om antibiotika er en nødvendig og fordelaktig en del av kroppens gjenopprettingsprosess, kan de ha noen negative virkninger på kroppen, inkludert forstoppelse. Forstoppelse kan være en ubehagelig og frustrerende tilstand. Hvis venstre ubehandlet