Amopage

Hjemmelaget Beauty tips med Limes

- Views 0
Advertisement

Hjemmelaget Beauty tips med Limes


Limes er en liten grønn frukt som er tilsvarende formet for å sitroner. En snerpende sitrusfrukter, lime er vanligvis ikke spist på egenhånd, men er ofte lagt til mat og drikke. Frukten er lastet med vitamin C og i det 19. århundre britiske sjøfolk ville spise dem for å hindre skjørbuk. Lime kan brukes i en rekke hjem skjønnhet rettsmidler.

acne Remedy

Lime kan brukes til å behandle skjemmende, smertefulle akne. Bland 2 ss frisk lime juice med 3 ss fersk appelsinjuice og en teskje honning. Kombinere

disse ingrediensene godt og bruke dem til ansiktet ditt. La sitte i 20 minutter og vask. Denne blandingen vil redusere akne og gi deg en glødende hud.

Alternative acne rette

En annen akne rette kan gjøres ved å kombinere melk, salt og lime juice. Vaske ansiktet med denne blandingen kan rense dypt inn i huden og redusere akne. Lime juice kan også kvitte deg med hudormer. Bland limejuice med rosevann og glyserin. Påfør blandingen på ansiktet ditt før du skal sove.

Trøtt Eye Remedy

Hvis du har vært å bruke for mange netter ute på byen, kan dette midlet lage dine trette øyne ser og føles mer livlig. Bland 4 ss lime juice i et glass med isvann. Sug bomull pads i avkjølt kalk vann. Lukk øynene og plasser bomull pads over øyelokkene i 10 minutter.

Fregner Be Gone

For å redusere forekomsten av fregner ta to mandler og fjern skinnet. Du kan gjøre dette ved å plassere dem i kokende vann i 1 minutt, etter som du enkelt kan fjerne skinnet. Mal mandlene og bland med en eggehvite og lime juice. Påfør blandingen på ansiktet og la sitte inntil huden føles tørr. Vask med varmt vann, etterfulgt av kald.

Lime og Milk Mask

Denne masken kan brukes til å lette huden tone og legge glød til hudfarge. Legg en spiseskje med mel til 2 ts melk og to til tre dråper lime juice. Etter blanding grundig, bruke masken til ansiktet ditt. La stå i 15 minutter. Vask grundig. Gjenta daglig i fire uker, deretter bytte til en gang i uken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjemmelaget-beauty-tips-med-limes/ "

相关文章!
 • Hjemmelaget Beauty tips for å gjøre Soft Pink Lips Hjemmelaget Beauty tips for å gjøre Soft Pink Lips
  - 阅 0

  Ditt smil bidrar sterkt til din følelse av selvtillit, og smidig, rosa lepper legge til skjønnheten i ditt smil. Det er enkelt og billig å legge til rosa farge på leppene følge enkle tips som vil gjøre leppene mykere. Og å lage din egen helt naturlig

 • Hjemmelaget Beauty tips Hjemmelaget Beauty tips
  - 阅 0

  Bruke de riktige skjønnhetsprodukter er viktig i personlig pleie og stell. Imidlertid kan kjemisk-baserte produkter noen ganger lover å være bra for deg, men inneholder skadelige kjemikalier som kan være skadelig for hår, hud og negler helse. Noen av

 • Den beste gratis Hjemmelaget Beauty tips og hemmeligheter Den beste gratis Hjemmelaget Beauty tips og hemmeligheter
  - 阅 0

  Mange tror spabehandlinger er en luksus som bare kan gis noen få ganger i året. Dessverre er denne måten å tenke fører folk til å overse deres hud og hårpleie helse. Men du trenger ikke alltid å splurge på spa-behandlinger. Du kan gi deg selv kongeli