Amopage

Hjem rettsmidler for rengjøring av dusjdører

- Views 0
Advertisement

Hjem rettsmidler for rengjøring av dusjdører


Dusjdører kan være mer effektivt enn gardiner i å hindre vann fra spilling på badegulvet. Dessverre, skjemmende flekker fra vann flekker og såpe avskum er vanskelige å fjerne fra dørene. Selv om kommersielle rensemidler er vanligvis effektiv mot flekker, kan den sterke kjemikalier utgjøre helserisiko, spesielt hvis de oppbevares i områder der barn kan få tilgang. Hjem rettsmidler for å rense dusjdører er like effektive, men de er sikrere og billigere også.

Klesvask Rekvisita

Du kan enkelt fjerne såpe avskum med tøymykner. Kombiner en kopp tøymykner med 1 liter varmt vann. Tørk av blandingen på døren, og skyll den av. Såpe avskum skal gli av lett.

Alternativt, tørke en tørketrommel ark langs dusj dør. Såpe avskum vil bli tiltrukket av arket, og du kan tørke den av umiddelbart.

Eddik

Eddik kan brukes på en rekke overflater, inkludert dusj dører. Hell ufortynnet hvit destillert eddik i en sprayflaske. Fukt flekken med eddik og la det virke i tre minutter før skrubbe. Fordi dusjdører er svært utsatt for riper, bruk en nonscratch pad å skure døren.

Lukten av eddik er utrolig sterk. Hvis flekkene er motstandsdyktig, må du kanskje gjenta denne prosessen flere ganger. Før sprøyting døren med eddik, beskytte hendene med gummihansker. Overdreven eksponering for surt eddik kan forverre huden din.

Hydrogenperoksid kan hjelpe eddik i å fjerne flekker og desinfisering av døren. Fyll en annen sprayflaske med peroxide og spray det på døren før skrubbing.

Bakepulver

Baking soda er en rimelig måte å rense en dusj dør og fjerne lukt på badet. Fukt dusj døren, og deretter bruke natron med en vask klut. Som du tørke kluten over døren, vil en lime danne. Skyll døren med hvit destillert eddik eller vann.

Sitronsaft og salt

Fordi mange dusj-dørkarmer er laget av metall, kan rust flekker dannes. Kombiner en ss. sitronsaft med 2 ss. bordsalt for å danne en pasta. Bruke blandingen til rust flekker med en tannbørste. La blandingen stå noen minutter. Skyll det av med vann.

Sitron eller appelsin olje

For å hindre såpe rester og mineraler fra vann fra settling på døren dusj, spray sitron eller appelsin olje på døren, så buff den av med en vaskeklut. Den vannbestandige olje vil fylle de små sporene på døren og forhindre flekker. Påfør oljen regelmessig, men ikke oftere enn annenhver uke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjem-rettsmidler-for-rengjoring-av-dusjdorer/ "

相关文章!
 • Hjem rettsmidler for rengjøring kjøkken Avløp Hjem rettsmidler for rengjøring kjøkken Avløp
  - 阅 0

  I dag er mange mennesker som søker naturlige måter å rense sine hjem. Dette inkluderer rengjøring oppvaskkum avløp. Mange produkter som er laget for denne oppgaven inneholder ingredienser som er farlige for miljøet, som de havner i kloakk og vannfors

 • Hjem rettsmidler for rengjøring Ceramic Tile Grout Hjem rettsmidler for rengjøring Ceramic Tile Grout
  - 阅 0

  Effektiv hjem rettsmidler for rengjøring farget keramiske fliser fugemasse er enkle å lage og billig. Hjem rettsmidler er laget av hverdagslige husholdning ingredienser, ikke produserer giftige gasser og er skånsomme mot miljøet. Hvis du er ute etter

 • Hjem rettsmidler for rengjøring av glass
  - 阅 0

  Det er hjem rettsmidler for alt under solen, men det er noen påvist rettsmidler for rengjøring av glass som fungerer veldig bra. I denne artikkelen vil du se alt du trenger å vite for å la dine glassoverflater glitrende uten å måtte kjøpe et produkt