Amopage

Hjem rette for dårlig nerver og angst

- Views 0
Advertisement

Angst er en normal foreteelse som fungerer som et varslingssystem for fare. Når faren er borte, stilner angst. For noen av oss, eskalerer angst og krever behandling før det går bort. Angst kan være svært forstyrrende, noe som gjør det vanskelig for deg å fungere normalt. Heldigvis er det mange hjem rettsmidler for behandling av dårlige nerver og angst. Fordelene med hjem rettsmidler for dårlige nerver og angst er ikke narkotika bakrus eller dyre resepter.

Symptomer på angst

Angst symptomer kan være mild eller svært intense, men uansett de er skremmende og ofte forstyrrende. Mildere angstsymptomer er flagrer i brystet, adrenalinet bruser, muskelspenninger eller trykk, plutselig føler skremt, en følelse av ting er surrealistisk, så lett å fokusere, magen nød, og i noen tilfeller diaré. De mer intense symptomer inkluderer hjertebank, hyperventilering, tørr munn, ukontrollerbar risting, svetting, brystsmerter, og trykk. Mange mennesker som opplever intense symptomer ofte tror de har et hjerteinfarkt, og ender opp i akuttmottaket bare for å bli fortalt at det var en angst angrep.

Rettsmidler for dårlig nerver og angst

Urter og kosttilskudd fungere godt for å gi lindring fra nerver eller angst. Det er mange forskjellige naturlige urter og kosttilskudd å velge mellom. Her er bare noen få.

DHEA er et hormon som produseres i kroppen. Som vi alder, nivå av DHEA synker spesielt hos personer med helsemessige forhold eller sykdommer og dette kan føre til angst. DHEA roer forsiktig angst uten bivirkninger. Den kan også brukes på sengen tid til å hjelpe til med søvnvansker. For raskere lettelse under en intens angst eller nerve angrep, la en tablett oppløse under tungen. Følg instruksjonene for bruk på etiketten.

GABA er en aminosyre som produseres av hjernen. Lave GABA nivåer kan bringe på nervøsitet og angst. GABA kosttilskudd vil berolige og rolige nerver og eliminere angst ved å øke GABA nivåer tilbake til det normale. Følg anbefales bruk finnes på etiketten.

Lavendel er kjent for sine beroligende egenskaper. Lavendel eterisk olje kan brukes på to måter å behandle dårlige nerver og angst. Noen få dråper lavendelolje tilsatt til en stor bolle fylt med kokende vann vil skape en terapeutisk damp. Len deg over bollen med et håndkle som dekker hodet og innhalere den beroligende damp. Den andre metoden er å legge til et par dråper til et varmt bad, og har et avslappende bad.

pusteøvelser

Angst, om intens, mild, eller forutseende, kan roet ved å lære og bruke enkle pusteteknikker. En enkel rask pusteteknikk for når du ikke har mye tid er det to i, 2, 4, 6, 8 og 10 ut metoden. Pust i ett, to, puster en, to. Pust i ett, to, puster fire. Pust i ett, to, puster seks. Pust i ett, to, puster åtte. Pust i ett, to, puster ti.

Latter er den beste medisinen

Ifølge "den beste noensinne Angst management teknikker" av Margaret Wehrenberg, er latter den beste medisin. Distrahere deg selv med latter. Sjekk din favoritt komedie. Sett en DVD på at du vet alltid får deg til å le. Les den morsomme boken igjen. Se etter måter å heve humøret med latter.

Finn avslapping og moro i små enkle måter. Gå til en film, eller ta en yogatime. (Yoga hjelper roe engstelige kroppen.) Gjør noe bare for moro skyld.

Sentralstimulerende

Vær forsiktig med hva du putter i kroppen din. Sentralstimulerende midler som sjokolade, sukker, eller koffein kan øke angstanfall og intensitet. Koffein er en sterk narkotika og må elimineres fra kosten din sakte for å unngå alvorlige bivirkninger som hodepine og kvalme.

Tips

Angst er en alvorlig lidelse som kan ta over livet ditt hvis du lar den. Mange lider er i stand til å forlate huset eller bli hjemme alene. Det kan være svært ødeleggende. Det viktigste hjem rette for dårlige nerver og angst er å kjempe tilbake og aldri gi etter for den. Prøv alt til du finner ut hva som fungerer for deg. Selv de minste seire over angsten legge opp. Kjempe tilbake og gjenvinne livet ditt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjem-rette-for-darlig-nerver-og-angst/ "

相关文章!
 • Hjem rette for en dårlig lukt i et hus
  - 阅 0

  Få ting er så genuint motbydelig som en dårlig lukt i et hus. Foul stenches kan gjøre livet ubehagelig for deg og dine venner. I noen tilfeller kan kilden til lukt forårsake sykdom. Heldigvis dårlig lukt i huset er lett å rydde opp med en enkel og ko

 • Hjem rette for Nit fjerning Hjem rette for Nit fjerning
  - 阅 0

  Hodet lus er en liten, vingeløse, uvel parasittisk insekt som gjør sitt hjem blant menneskelige hår. Disse skadedyr reprodusere og legge sine små egg, eller nits, på individuelle hår. Dietten av hodelus består av ørsmå mengder av blod som de trekker

 • Hjem rette for Feline gingivitt Hjem rette for Feline gingivitt
  - 阅 0

  Ifølge PetMD, er gingivitt ganske vanlig hos katter, som forekommer i mer enn 80 prosent av katter 3 år eller eldre. Den gode nyheten om den tidligste fasen av periodontal sykdom er at det er reversibel med riktig pleie. Det finnes en rekke hjem rett