Amopage

Hjem Radiator Safety

- Views 1
Advertisement

Hjem Radiator Safety


Hjem radiatorer gi varme i mange hjem, men de kan også forårsake uønskede farer. Burns og brann er to av de mest vanlige farer. Forebygging innebærer tiltak som dekker, pipe isolasjon og riktig plassering av møbler rundt dem.

radiator Cover

Radiatorer kan bli veldig varmt, utgjør en fare for alle som kan komme til å ta på dem, spesielt små barn. Dekselet skal gå rundt hele radiatoren uten å ha noen kontakt med den. Design, hvis det har noen hull eller mellomrom, bør ikke tillate et barn å sette en hånd eller en finger gjennom å ta på radiatoren.

Oljefylte radiatorer

Hvis du bruker en skjøteledning med en oljefylt radiator, er må være en som kan håndtere effekten satt ut av enheten. Ved hjelp av en ledning med en lavere wattklassifiseringen kan føre til at det blir for varmt og starte en brann. Barn bør også holdes klar av radiatoren, som å spille med det kan føre til at det å velte og forårsake skader på ledninger eller for olje lekker ut.

rør

Rørene som gir damp til radiatoren skal være isolert. Disse kan også bli veldig varmt når enheten fungerer, og hvis et barn eller dyr berører radiator kan det forårsake skade. Den beste dekker vil inneholde glassfiber, som er i stand til å tåle varmen godt.

Hjem Radiator Safety


Møbler

Hold møbler trygg avstand fra radiator. Hvis den kommer i kontakt med radiatoren, kan den starte en brann. I tillegg bør barnas Cribs og senger plasseres vekk fra radiatoren for å hindre mulige brannskader.

Forebygging / løsning

Har ditt hjem radiator betjent årlig av en lisensiert profesjonell for å være sikker på at det fungerer. Hvis det er noen problemer, har dem løst umiddelbart. Med riktig vedlikehold, gulvbelegg, isolasjon av rør og plassering av møbler radiatoren kan varme huset uten å forårsake unødvendige farer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjem-radiator-safety/ "

相关文章!
 • Vedlikehold av et hjem Radiator Vedlikehold av et hjem Radiator
  - 阅 0

  Radiatorer er en tid-testet og effektiv måte å holde hjemmet ditt varmt i løpet av de kalde vintermånedene. Det siste du vil skal skje er for din radiator å bryte ned i midten av stormen av århundret, så her er noen vedlikehold tips for å sørge for a

 • Hvordan Drain et hjem Radiator Hvordan Drain et hjem Radiator
  - 阅 0

  Tømming et hjem radiator er nødvendig når du må endre en radiator eller ta en feil en til service. En strålende varmesystem fungerer ved å sirkulere varmt vann gjennom et nettverk av rør og radiatorer i huset. Når vannet passerer gjennom radiatoren,

 • Deler av et hjem Radiator Deler av et hjem Radiator
  - 阅 0

  Radiatorer varme opp et rom ved å pumpe eller trykk varmt vann i radiatoren, noe som gjør radiator varmeelementet. Dette varme-element varmer opp luften i rommet. Selv om radiatorer er relativt gammel teknologi, er de fortsatt til stede i mange hjem