Amopage

Hjelp Med Pre-Employment Math Test Spørsmål

- Views 1
Advertisement

Sammen med CVer, søknader og intervjuer, arbeidsgivere bruker pre-sysselsetting tester til skjermen kandidater til en stilling. Arbeidsgivere bruker ulike tester avhengig av bransje og stilling. Noen tester kombinere psykometri, verbale og numeriske ferdigheter, mens andre er bare administreres enkeltvis. Selv om disse testene ikke nødvendigvis brukes til å eliminere kandidater, pre-sysselsetting matte test spørsmål vurdere din evne til å løse problemer og danne fradrag i datasett.

Aritmetikk

Pre-sysselsetting matte tester inkluderer vanligvis en aritmetisk komponent. Aritmetiske spørsmål omfatter grunnleggende addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon. Disse spørsmålene er brukt for å vurdere hastigheten i å løse grunnleggende matematiske problemer og blir ofte brukt til å teste kandidater til stillinger som geistlige, kasserer, ledelsesmessige og entry-level stillinger. Arbeidsgivere administrere omtrent 25 til 35 spørsmål som skal besvares i 20 til 30 minutter. For å kunne svare på dette mange spørsmål innen den gitte periode, må du gjøre litt trening og tid selv om grunnleggende aritmetikk.

Number Sequence

Nummersekvens er et aspekt av egnethets matte test som krever en kandidat for å arrangere tall på korrekt serie. Dette vurderer din evne til å gjøre forholdet mellom tall innenfor det gitte tidsrom. For å svare på tallsekvensen spørsmål, må du undersøke intervallet mellom tallene. Dette vil gjøre deg i stand til å vite om disse tallene er relatert ved å legge til, trekke fra, dele eller multiplisere et bestemt nummer. Når du etablerer forholdet mellom tallene, er du da i stand til å utføre regneoperasjon for å finne det neste tallet i sekvensen.

numerisk resonnering

Numerisk resonnering er i stor grad brukes i lederstillinger som krever en person til å tolke data som en del av stillingsbeskrivelsen. Testene omfatter data og spørsmål knyttet til disse dataene. Kandidatene forventes å bruke de angitte data til logisk svar på spørsmålene. De fleste av disse typer tester er industrispesifikk og kan derfor benytte slang eller data som vedrører en bestemt karriere felt. For å besvare disse spørsmålene på riktig måte, må du ha en utdanning i det aktuelle feltet du søker til.

Forberedelse

I motsetning til med personlighetstester, er det mulig å forberede seg på pre-sysselsetting matte test spørsmål. Øve på forhånd med prøven aptitude test spørsmål fra online nettsteder kan hjelpe deg kjent med de forskjellige aspekter av testen. Nettsteder som Queendom og SHL Direct samt karrieresider universitets nettsteder er gode kilder for stikkprøver for å hjelpe deg med å forberede. I tillegg kan du spørre din potensielle arbeidsgiver for et utvalg av tidligere tester.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjelp-med-pre-employment-math-test-sporsmal/ "

相关文章!
 • Hjelp med matematikk forståelse for ASVAB Hjelp med matematikk forståelse for ASVAB
  - 阅 0

  De militære bruker Armed Services Yrkes Aptitude batteri, eller ASVAB, for å avgjøre en soldats evne til bestemte jobber innen de væpnede styrker. Testen måler også om en soldat er i stand til å ta bestillinger, følg instruksjonene og lede medsoldate

 • Hjelp med økonomiske problemer
  - 阅 0

  I disse dager, ingen ønsker noe mer økonomiske problemer. Det er vanskelig nok med en slumping økonomi og en arbeidsstokk frosset med frykt. Det er vanskelig nok å holde hodet over vannet ber deg å unngå eventuelle helsemessige problemer eller at bil

 • Hjelp med AP Calculus Hjelp med AP Calculus
  - 阅 0

  AP Calculus er en utfordrende klasse for mange. Selv matematisk talentfulle studenter som har skatet gjennom andre matematikk klasser kan finne seg jobber litt hardere for å opprettholde gode karakterer. Siden begrepene lærer du ofte bygger på tidlig