Amopage

Hjelp for hardt vann i et toalett tank

- Views 0
Advertisement

Hjelp for hardt vann i et toalett tank


Mens hardt vann ikke true en persons helse, kan kalsium og magnesium innskudd i vannet føre til problemer med våtromsinnredning i hele huset. Toalettet tank kan det dannes harde vann oppbygging avleiringer, å hemme strømmen av vann inn i tanken og muligheten for andre deler for å operere effektivt.

Toalett Flappers

Materialene i toalettet flapper ventil vil påvirke hvordan flapper reagerer på hardt vann i toalettet tank. Noen klaff som er laget av hard plast med en gummi bunn. Under normal drift er disse flappers sitte over sluket, med myk gummi på den nedre tetning rundt dreneringsåpningen i bunnen av toalettet uten å lekke. Når hardt vann innskudd samles rundt dreneringsåpningen, men stenge med et hardt plastringen vil ikke tette over avløpsåpningen, samt stenge som er laget utelukkende av gummi, i henhold til hjemme reparere nettsted HandymanTeacher.com.

Port Rengjøring

Når vannet renner ut av toalettet tanken, går det bollen gjennom en rekke passasjer som kalles porter. Disse små havner avslutte alle rundt kanten av toalettet, og leverer en jevn dekning av vann i toalettskålen. Hardt vann innskudd vil akkumuleres i havnene, constricting vannstrømmen og redusere toalettet spyle makt. Du kan rengjøre portåpningene med en pinne, men avleiringer inne i passasjene vil forbli. I stedet, bland en del saltsyre med 10 deler vann i et godt ventilert bad. Hell halvparten av oppløsningen ned til tankens overløpsrøret. Etter å ha ventet 30 minutter, skylle toalettet og hell den andre halvparten ned overløpsrøret.

Fyll Valve Flushing

Påfyllingsventilen leverer vann fra forsyningslinje utenfor toalettet i tanken. Fylleventilen leser nivået av flottøren i tanken, som beveger seg sammen med det vann-nivå, for å regulere hvor mye vann som tilsettes til tanken. Påfyllingsventilen har et filter på toppen som kan bli tett med hardt vann innskudd, slik at påfyllingsventilen å holde åpent og toalettet til å kjøre hele tiden. Du må lukke vannventil i veggen ved å dreie håndtaket med klokken først; så kan du trykke ned på fylleventilen hatten mens du slår den mot klokken for å fjerne hetten. Med hetten fjernet, holde hånden over toppen av påfyllingsventilenheten mens du slår på vannet igjen, spyle ut påfyllingsventilen. Etter 10 sekunder, slå vannet av igjen og erstatte fylleventilen cap. Den hardt vann innskudd vil være ute av påfyllingsventilen, som vil slutte å kjøre hele tiden.

kalkfilteret

Vannmyknere tilby en løsning for hardt vann i bolig VVS, filtrere ut kalsium og magnesium innskudd som finnes i hardt vann. Vannet som kommer ut av kalkfilter har ikke magnesium og kalsium som du ser så buildup på de delene inni toalettet tank, inkludert inne påfyllingsventilen. En kalkfilter vil også stoppe hardt vann buildup på vannkraner, dusjhoder og inne oppvaskmaskiner og vaskemaskiner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hjelp-for-hardt-vann-i-et-toalett-tank/ "

相关文章!
 • Slik fjerner hardt vann flekker fra Fish Tanks
  - 阅 0

  En ren og klar fisken tank legger skjønnhet til ethvert rom. Dessverre, selv med riktig pleie, kan hardt vann akkumuleres, slik at fisken tank flekker og skitne. Mens fjerne hardt vann flekker fra fisken tank kan virke som en skremmende oppgave, med

 • Hvordan øke strømmen av vann i et toalett Tank Hvordan øke strømmen av vann i et toalett Tank
  - 阅 0

  Et toalett mottar sin vannforsyning via en vanntilførselsslange, som er festet til avstengningsventil på den venstre siden av toalettet i nærheten av gulvet. Over tid kan vannslangen blir tilstoppet med mineralforekomster, eller det kan til og med bl

 • Hjem rette for hardt vann flekker Hjem rette for hardt vann flekker
  - 阅 0

  Hardt vann flekker, også kalt kalk, er et resultat av hardt vann buildup, som kan føre til rørleggerarbeid problemer, forverring og misfarging. Hardt vann oppstår når vannet inneholder et overskudd av mineraler som kalsium og magnesium. Selv om det e