Amopage

Historien om Gangs i Cleveland

- Views 0
Advertisement

Gang aktivitet har en lang historie i Cleveland, Ohio. Tilstedeværelsen av gjenger i Cleveland strekker seg tilbake til forbudstiden æra av 1920-tallet, da byen ble et viktig senter for mob aktivitet. Mobben har ikke hold på Cleve det en gang hadde, men ungdom gategjenger fortsette å operere i ulike deler av byen, kontrollere mye av Cleveland narkotikatrafikk. I de senere årene har Cleveland politiet og føderale myndigheter begynt å slå ned på gjengaktivitet.

Historie

Forbud, som strakte 1920-1933, drevet økningen av organisert kriminalitet over hele USA. I Cleveland, Mayfield Road gjengen var en av byens mektigste kriminelle organisasjoner og dominerte mye av trafikken i ulovlig sprit.

Tidsramme

Fra 1920-tallet til slutten av 1970-tallet, Cleveland var en fremtredende sentrum av mafia aktivitet, der mobben var aktiv i gambling, narkotika trafikk, arbeid pengeutpressing og andre forbrytelser. I løpet av 1970, dusinvis av bilbomber gikk av i Cleveland som en del av en krig mellom rivaliserende gangstere. Over tid føderale påtalemyndigheten og alderdom tok sin toll på mob ledelse.

Avslå

På slutten av 1990-tallet, den føderale regjeringen tok ned mye av det som var igjen av Cleveland mob. Aktoratet tiltalt dusinvis av gangstere i Pittsburgh og Cleveland. Mob fraksjoner i de to byene hadde kjempet om kontrollen over racketer i Youngstown, Ohio, så langt tilbake som på midten av 1970-tallet.

Identifikasjon

Ifølge Cleveland politiet, byens farligste gategjenger inkluderer Dirty 30, Avfall fem og Hough Heights gjenger. Hver av disse gjengene, så vel som andre, er aktive i forskjellige deler av Cleveland.

Crackdown

I 2007 Cleveland politiet og føderale myndigheter begynte en massiv aksjon mot gjengaktivitet og arrestert mer enn 150 mistenkte gjengmedlemmer, inkludert medlemmer av avfallet 5 og Hough Heights gjenger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/historien-om-gangs-i-cleveland/ "

相关文章!
 • Hvordan overleve Interrogation
  - 阅 0

  Finne deg selv på feil side av avhøret tabell kan være et mareritt. Frykt kan arbeide for å gjøre selv den mest ærlige personen i en kurv tilfelle. Konstant spørsmål fra intense forhørsledere kan føre til panikk i den mest selvsikre person. Lær å ove

 • Barnas Aktiviteter for Mark 12: 41-44 Barnas Aktiviteter for Mark 12: 41-44
  - 阅 0

  Bibelen historien fra Markus 12: 41-44 fokuserer på en fattig enke som la alt hun hadde til templet tilbudet boksen. Selv om rike folk legger i større mengder, fortalte Jesus sine disipler hun faktisk ga mest fordi hun ga alt hun hadde å gi. Barnas a

 • Hvordan skrive en eksistensiell Story
  - 阅 0

  Eksistensialisme er en gren av filosofien som vokste i popularitet i det 20. århundre, med tidligere forløpere inkludert Friedrich Nietzsche og Søren Kierkegaard. Det er ingen klar definisjon av eksistensialisme, og som slik det arbeidet som er klass