Amopage

HIPAA Privacy Laws for ansatte

- Views 0
Advertisement

HIPAA Privacy Laws for ansatte


Helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA) ble opprettet i 1996. For å håndheve standarder satt frem av HIPAA, United States Department of Health and Human Services (HHS) utstedt av private regel. Ifølge HHS, adresser Privacy Rule bruk av beskyttede helseinformasjon og pasientens rett til å forstå og kontrollere hvordan deres informasjon kan brukes.

Bruk og offentliggjøring av informasjon Laws

Regelen av minimum som er nødvendig gjelder for enhver bruk og utlevering av beskyttede helseopplysninger, noe som betyr at den minimale mengde av informasjon er beskrevet i den minimale mengde av mennesker for dens tiltenkte bruk. Tilfeller der full avsløring er tillatt inkluderer forespørsler fra en helsepersonell for bruk med behandling, forespørsel fra den beskyttede person eller enkelte representant, be om fullmakt fra beskyttet person, avsløring eller bruk pålagt ved lov eller annen compliance etterforskning.

Lover for Organisasjon

Administrative ansatte krever ved lov å ta visse forholdsregler for å sikre at organisasjonen, stort eller lite, er kompatibel med HIPAA og Privacy Rule. Disse trinnene omfatter implementering av retningslinjer og prosedyrer, utnevne et privatliv offisielle ansvaret for å utdanne ansatte og regulere retningslinjer og prosedyrer, opplæring ansatte om Privacy Rule skaper sikringstiltak for å beskytte helseinformasjon, adressering klager, og utdanne de beskyttede enkeltpersoner om deres rettigheter.

State Law

I tilfelle en statlig lov motsier Privacy Rule, noe som betyr at det ville være umulig for en ansatt å overholde den statlige loven og Privacy Rule, den føderale loven og Privacy Rule råde.

Håndheving og straffer

The Privacy Rule håndheves på flere måter. Klager blir undersøkt, etterlevelse vurderingene er gjennomført, og utdanning og formidling er utført for å sikre etterlevelse av regler og forskrifter for Privacy Rule. Hvis lovbrudd er funnet, er visse skritt tatt. Organisasjonen eller overtreder får sjansen til å oppfylle frivillig og tilbys hjelp i å gjøre det. Unnlater å etterkomme vil resultere i sivile penger straffer og visse overtredelser kan føre til straffeforfølgelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hipaa-privacy-laws-for-ansatte/ "

相关文章!
 • HIPAA Privacy Laws for medisinsk kontorpersonale HIPAA Privacy Laws for medisinsk kontorpersonale
  - 阅 0

  HIPAA står for Health Insurance Mobilitet og Accountability Act vedtatt av den føderale regjeringen i 1996. HIPAA ble gjennomført den 14. april 2003, med unntak av små helsetjenester grupper som kom på nett i 2004. Ifølge Privacy Rights Clearinghouse

 • Hvordan finne ut hvilke rettigheter Mindreårige har i henhold til Privacy Law
  - 阅 0

  Personvernet til mindreårige er beskyttet av helseforsikring bærbarhet og Accountability Act of 1996 og Federal Educational Rettigheter og Privacy Act lover. Personvernet regelen etter HIPAA skisserer regler for foreldrekontroll og tilgang til en min

 • Hva er HIPAA Privacy Act?
  - 阅 0

  Retten til helseinformasjon privatliv i USA er regulert av HIPAA Privacy Act. Loven fastsetter rettighetene til forbrukerne om deres individuelle helseopplysninger. Consumer Protection Helseinformasjon beskyttet for hver forbruker inkluderer, men er