Amopage

HIPAA & Business Associate avtaler

- Views 0
Advertisement

HIPAA & Business Associate avtaler


Selskaper som behandler krav for sykehus, helse assurandører eller helseoppgjørssentraler underlagt personvern reguleringer av helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA) må signere virksomhet knytte avtaler med sykehus eller helseplan som inkluderer språk som indikerer at de er enige om å beskytte pasientdata mot uautorisert bruk og offentliggjøring. Disse avtalene strekker medisinske personvernstandarder til helsevesenet bedrifter som ikke er gjenstand for HIPAA.

Forretnings Associate Definert

Forretningsforbindelser kan omfatte advokater, regnskapsførere, konsulenter, farmasøyter og medisinske transcriptionists. Disse utenforstående personer eller bedrifter utføre tjenester som involverer bruk eller utlevering av beskyttede helseinformasjon på vegne av et sykehus eller helseplan. Mens sykehus og helseplan ansatte er ikke forretningsforbindelser, et sykehus, helse plan eller helsevesenet clearinghouse kan tjene som en forretningsforbindelse av en annen dekket gruppe.

Forretningsforbindelse Aktiviteter

I tillegg til skadebehandlingen, sykehus og helseplaner aksjen beskyttet helsedata med utenfor bedrifter å utføre koding og fakturering tjenester, for å analysere data, for å kvalitetssikre vurderinger og til å utføre administrative tjenester knyttet til nytte og praksis ledelse. Sykehus, helseplaner og helseoppgjørssentraler må ha en forretningsforbindelse avtale på plass med hver partner før de kan overføre beskyttet helseinformasjon.

Bruk og utlevering

Kontrakten bør etablere de tillatte bruksområder for pasientjournaler. Avtalen bør omfatte språket indikerer partner samtykker bare å bruke eller avsløre beskyttet helseinformasjon som tillates av sykehus eller helseplan eller HIPAA personvernregler, ifølge en prøvekontrakt utarbeidet av US Department of Health & Human Services. Kontrakter må også oppgi at forretningsforbindelse vil sikre at dets underleverandører overholde vilkårene i avtalen.

Beskytte data

Sykehus og helseplaner bør kreve forretningsforbindelser holde oversikt over dataopplysninger og utvikle retningslinjer og prosedyrer for å beskytte data fra uautorisert bruk eller utlevering. Forretningsforbindelser bør også enige om å gjøre sykehuset eller helseplan oppmerksom på uautorisert bruk eller utlevering av pasientjournaler. HHS anbefaler at Avtalene inneholder en klausul som sier at han får vite om et brudd på kontrakten, vil forretningspartneren redusere eventuell skade fra uautorisert bruk eller utlevering av beskyttede helseopplysninger.

Forekomster Når avtalen er ikke nødvendig

Sykehusene trenger ikke å ha en forretningsforbindelse kontrakt på plass for å avsløre beskyttet helseinformasjon til enkeltpersoner eller bedrifter for tjenester knyttet til behandling. Avsløringer å gruppere helseplaner, arbeidsgivere eller helse assurandører som sponser dekning for pasienten ikke krever en forretningsforbindelse avtale om filen, forutsatt at sponsors plandokumenter reflektere begrensninger på bruk og offentliggjøring i samsvar med HIPAA personvernregler. Offentlige helseplaner, herunder Medicare, trenger ikke virksomheten knytte avtaler å dele data med andre føderale etater i arbeidet med å bestemme valgbarhet eller påmelding.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hipaa-business-associate-avtaler/ "

相关文章!
 • Hva er en Business Associate avtale? Hva er en Business Associate avtale?
  - 阅 0

  En forretningsavtale regulerer forholdet mellom to parter som utveksler informasjon og tjenester. Avtalen fungerer som en rettesnor for hvordan informasjonen kan brukes slik at begge parter er godt beskyttet i tilfelle juridiske problemer. En virksom

 • Krav til en forretningsforbindelse avtale Krav til en forretningsforbindelse avtale
  - 阅 0

  Med etableringen av helseforsikring bærbarhet og Accountability Act eller HIPAA, helsesektoren opplevd endringer i måten normale forretningstransaksjoner skjedde. Med nye virksomhetsregler for å sikre Protected Health Information, eller PHI, helsetje

 • Hvordan sende penger fra Egypt Hvordan sende penger fra Egypt
  - 阅 4

  Sende penger rundt om i verden er en enkel og rimelig prosess. Pengeoverføringer selskaper som Western Union og Moneygram la for pengene sendes raskt til alle som kan få tilgang til en pengeoverføring sted eller har en bankkonto. I Egypt, disse selsk