Amopage

Helse Krav til Marines

- Views 0
Advertisement

Helse Krav til Marines


US Marine Corps, eller USMC, er en militær styrke fokus på operasjoner som pågår fra havet, og operasjoner som er rask og mobil. Med rundt 200 000 aktive plikt medlemmer, Marines er den minste av Forsvarsdepartementet grener. Som alle grener, har Marine Corps strenge krav helse for sine medlemmer.

diskvalifikasjoner

Vanligvis vil alvorlige medisinske tilstander diskvalifisere en person fra tjeneste i marinen. I løpet av rekrutteringsprosessen, må alle tidligere medisinske diagnoser, prosedyrer og vilkår bli oppført. Det er en stor forbrytelse å skjule en kjent medisinsk tilstand. De vanligste alvorlige forhold som forårsaker en diskvalifikasjon er blodsykdommer som anemi og leukopeni, manglende organer som nyrer, graviditet hos kvinner og hjertesykdom.

Men ikke alle medisinske tilstander er permanent diskvalifiserende. Medisinsk fritak er ofte gitt til Marine kandidater som kan bevise at deres tilstand ikke er begrensende. En Marine rekrutterer kan bistå med frafallelse ankeprosessen.

Høyde og vekt

På grunn av de fysiske kravene til en Marine karriere, høyde og vekt må være innenfor visse grenser. Høyden og vekten av en kandidat for å estimere sin fettprosent. For menn er den maksimale kroppsfett beløpet er 18 prosent. Dette beløpet er 26 prosent for kvinner.

For menn, minimum akseptert høyde og vekt er 58 inches og 91 pounds, henholdsvis, mens maksimum er 80 inches og 250 pounds. For kvinner er minimum også 58 inches og 91 pounds, mens maksimal blir 80 inches og 228 pounds.

Syn

Visse minimums visjon standardene gjelder for alle Marines. En synstest inkludert syn, fargeblindhet, og dybdesyn brukes til å bestemme valgbarhet. Distant visjon må være korrigeres med linser til minst 20/40 på ett øye og 20/70 i den andre, eller 20/30 på det ene øyet og 20/100 i den andre.

For nærsyn, må synet være korrigerbar med objektiver til minst 20/40 i hvert øye. Laser operasjoner, slik som Lasek og PRK, er tillatt for rekruttering, men de kan bli diskvalifiserende for avanserte stillinger som pilot eller Special Operations plikt.

Hørsel

Under rekruttering, er hørselen testet ved hjelp av audiometre og hodetelefoner. Dette brukes for å sikre at en Marine kan høre toner på ulike frekvenser. Under hørselstest, blir lyden spilles av gjennom hodetelefonene på ulike frekvenser. The Marine Kandidaten må signalisere sensor hver gang en ny tone høres. Unnlatelse av å skille disse tonene kan føre til diskvalifikasjon.

Høring må være tilstrekkelig til å skille toner på 500, 1000 og 2000 sykluser per sekund, spilt på 30 desibel eller mindre i hvert øre. I tillegg må en kandidat kunne høre en tone på 3000 sykluser per sekund ved 45 desibel, og 4000 sykluser per sekund ved 55 desibel i hvert øre.

Fysisk

En fysisk evaluering, ligner på en high school sport fysisk, brukes til å avgjøre om en Marine rekrutt kan utføre rutinemessige bevegelser i hele spekteret av bevegelse og uten smerter. Kandidatene er pålagt å gjennomføre en rekke trekk som viftet med armene, gå og hoppe på forskjellige måter, og huk.

I løpet av denne fysiske, ledsagere se etter eventuelle uregelmessigheter i bevegelsen. Hvis et problem blir funnet, vil en lege utføre en personlig fysisk undersøkelse av kandidat til å bestemme kvalifisering av rekrutten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/helse-krav-til-marines/ "

相关文章!
 • Reenlistment Krav til Marine Corps Reenlistment Krav til Marine Corps
  - 阅 3

  Re-innrullering i Marine Corps er en helt annen prosess enn å bli som en ny rekrutt. For de som allerede er i tjeneste, kan re-innrullering signalisere starten på en karriere i Marine Corps i stedet for bare en stint av tjenesten. For de som allerede

 • Alder Krav til Marine Corps Alder Krav til Marine Corps
  - 阅 0

  For å delta i United States Marine Corps, må alle søkere oppfylle visse alderskriterier. Disse kriteriene varierer avhengig av typen av søkeren og metoden ved hvilken en søker slutter seg til tjenesten. For eksempel alderskravene for en ny enlistee b

 • De ASVAB Krav til Marine Corps De ASVAB Krav til Marine Corps
  - 阅 0

  Den ASVAB er Armed Services Yrkes Aptitude Battery, en mangesidig test for medlemmer av militæret. The Marine Corps tar score på ASVAB og bryter dem ned i tråd poengsum grupper. Disse linjepoengsummene er delt opp i mekanisk vedlikehold, elektronikk,