Amopage

Heat Pump levealder

- Views 0
Advertisement

Varmepumper er regnet som en av de mest effektive måter å varme og kjøle et hjem eller bedrift etablering, spesielt i områder hvor vintrene er ikke ekstremt harde. Hvor lenge en varmepumpe varer avhenger av en rekke faktorer, inkludert type varmepumpe, og hvor godt det opprettholdes. En varmepumpe består vanligvis av innendørs og utendørs varmevekslere. Den førstnevnte inneholder en vifte, mens den sistnevnte omfatter både en kompressor og en vifte.

Hvordan det fungerer

En varmepumpe er egentlig en fancy klimaanlegget som kan gi både varme og kjøling. Som et klimaanlegg, varmepumpen i sin kjerne er et kjøleanlegg som overfører varme fra ett punkt til et annet. Selv om uteluft kan føle veldig kaldt, det inneholder det som kalles lav temperatur varme, som da gikk gjennom enhetens kjølesystemet kan bli bumped opp til å produsere varme luften kan sirkulere inne i en struktur. Et sentralt element i en varmepumpe er dens vekselventil, som trekker varm luft fra innsiden av en struktur i løpet av sommeren og reverserer prosessen i kaldt vær.

typer

The air-kilde varmepumpe er langt den vanligste installert type varmepumpe. Den overfører luft fra utsiden til innsiden og vice-versa. Mer effektive, men mindre vanlig er det vann-kilde varmepumpe, også kjent som en geotermisk eller bakken kilde varmepumpe. Denne enheten er i stand til å benytte seg av varmere temperaturer funnet underground under frost linje. Vann sirkuleres gjennom under bakken rør plukker opp den lav-temperatur varme tilgjengelig der og passerer den gjennom et system som tar varme fra vannet og omdanner den til varme luft. Også tilgjengelig er dual-kilde varmepumpe, som kombinerer de beste funksjonene i luft- og vannkilde enheter.

Forventet levealder

Estimater av en varmepumpe levetid varierer litt. Kansas City Power & Light rapporterer at varmepumper varer vanligvis et gjennomsnitt på 15 år. I 2006 gjennomførte National Association of Home Builders en undersøkelse på forventet levealder for ulike produkter som brukes i hjemmet. Gjennomsnitt data fra alle respondentene, undersøkelsen kom opp med en gjennomsnittlig levetid på 16 år for varmepumper.

Mest populære merkene

Den RemodelHomeGuide nettstedet tilbyr en liste over de 10 mest populære merkene av varmepumper, som i slutten av 2009. Selv popularitet ikke nødvendigvis likestille med effektivitet og holdbarhet, listen er verdt å vurdere før du går shopping for en enhet. De 10 beste, i synkende rekkefølge, er Trane, Carrier, Goodman, Lennox, York, Rheem, American Standard, Amana, Bryant og Hayward.

Tips for å forlenge livet

For å holde varmepumpen kjører så lenge som mulig, Hannabery HVAC tilbyr disse tipsene: fjerne is og snø buildup fra rundt og oppå utedelen; sjekk luftfiltre regelmessig og bytte etter behov; holde spoler ren, med en avfetting forbindelse hvis de blir skitne (slå av enheten først); holde plantevekst 18 inches fra utenfor enhet; og har en profesjonell servicebesøk minst en gang i året.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/heat-pump-levealder/ "

相关文章!
 • Heat Pump vs Air Conditioning Heat Pump vs Air Conditioning
  - 阅 0

  Varmepumper og klimaanlegg er to forskjellige enheter for kjøling et hjem. De to maskiner fungerer på en lignende måte, selv om en varmepumpe kan arbeide i revers. Dette betyr at en varmepumpe kan varme et hus, så vel som å avkjøle det. Varmepumpen o

 • Hvordan du driver og ligger en Pool Heater Pump
  - 阅 0

  Pool varmepumpene er generelt en oppvarming enhet for svømmebassenget eller spas. Pool varmeapparat pumper gjør det mulig å bruke bassenget eller spa året rundt. De vil holde vanntemperaturen på et behagelig nivå for deg og din familie til å nyte. Hv

 • Hvor fort Will en Pool Heat Pump Heat My Pool? Hvor fort Will en Pool Heat Pump Heat My Pool?
  - 阅 0

  Tiden det tar å varme opp bassenget, avhenger av størrelsen på bassenget, hvor mye varmere du vil at vannet skal være og kapasiteten av bassenget ovnen, målt i BTU utgang. Noen beregninger vil fortelle deg hvor fort bassenget vil få opp til temperatu