Amopage

Hardhetsgrader i PPM av hardt vann

- Views 0
Advertisement

Hardhetsgrader i PPM av hardt vann


Hardt vann er et problem i millioner av amerikanske husholdninger. Vann blir vanskelig når kalsium eller magnesium oppløses i vannet når det strømmer under jorden eller i strømmer. Mens hardt vann ikke er en helserisiko, har det ofte en ubehagelig smak. Hardt vann blir også rengjøre ikke så effektivt i oppvaskmaskiner og vaskemaskiner og kan forlate en ubehagelig kalkholdig eller gul oppbygging.

I USA, er hardhet vann vanligvis regnes i deler per million, eller ppm. Vann blir kategorisert som myk, middels hard, harde eller meget vanskelig i henhold til mengden av oppløste mineraler er i den.

Soft Water

Bløtt vann har mindre enn 75 ppm (deler per million) av mineraler som er oppløst i den. Som et resultat, er bløtt vann regnes som ganske ren og drikkes. På grunn av den meget lave mengde mineraler som er oppløst i den, reagerer godt med rengjøringsmidler, slik som hvitemidler eller vaskemiddel og ikke etterlate en rest. Vanligvis, når en husholdning har vann som faller inn i den myke rekkevidde, er ytterligere vann oppmykning utstyr ikke er nødvendig.

Moderat hardt vann

Middels hardt vann har mellom 75 til 150 ppm av mineraler som er oppløst i den. Moderat hardt vann er fortsatt trygt å drikke, men det kan etterlate en litt ubehagelig smak. Dette vannet vil rense med litt effektivitet, men kan forlate lys gule flekker på tøyet eller en tynn hvit eller fet film på hardt underlag etter å bruke det med et rengjøringsmiddel. Når vannet faller i moderat vanskelig område, noen huseiere velger å installere vann oppmykning utstyr.

Hardt vann

Vann som er klassifisert som vanskelig har 150-300 ppm av mineraler oppløst i den. Hardt vann har et merkbart ubehagelig smak, men er fortsatt drikkevann. Rengjøringsmidler ikke reagerer godt med hardt vann og ofte en distinkt fet, hvit skorpe er igjen etter rengjøring. Hardt vann krever vanligvis vann oppmykning utstyr for å gjøre det brukbart for et hjem.

Veldig hardt vann

Meget hardt vann har 300 ppm eller mer av mineraler som er oppløst i den. Selv om svært hardt vann er generelt trygt å drikke, smaker det ofte svært stygg og kan føre til kvalme i noen mennesker. Rengjøring med veldig hardt vann er ekstremt vanskelig, som rengjøringsmidler ikke løses godt i det, derfor gjør skylling ineffektiv eller umulig. Over tid, etterlater svært hardt vann utpreget gule eller hvite skorper på overflater og kan kreve kraftige rengjøringsmidler for å løse disse mineralforekomster. Veldig hardt vann nødvendig vann oppmykning utstyr, eller, i tilfelle av en rural vannforsyning, kan en ny brønn må bli gravd på et annet sted.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hardhetsgrader-i-ppm-av-hardt-vann/ "

相关文章!
 • Hvordan vaske Soda mykere hardt vann? Hvordan vaske Soda mykere hardt vann?
  - 阅 0

  Hardt vann gjør rengjøringen mer utfordrende. Klesvask virker kjedelig og stiv; flater er klumpet sammen med rester; briller ser kjedelig og overskyet. Vasking soda tilsatt til hardt vann kan redusere disse negative effektene ved kjemisk å reagere me

 • Hvordan bli kvitt hardt vann i et basseng Hvordan bli kvitt hardt vann i et basseng
  - 阅 0

  Hardt bassengvannet er ofte forårsaket av tilstedeværelsen av for mye oppløst materiale - slik som kalsium, magnesium og natrium - i bassengvannet. For lite kalsium hardhet (oppløste stoffer) i basseng vann resulterer i korrosivt vann som eroderer ba

 • Behandling av hardt vann i svømmehaller Behandling av hardt vann i svømmehaller
  - 阅 0

  Hvis bassengvannet er hardt, risikerer du muligheten for kalsium bygge opp og skade filteret og basseng pumpe. Heldigvis finnes det et par løsninger for hardt vann problemer, og begge skal være tilgjengelig uansett hvor du vanligvis kjøper din pool v