Amopage

Har Wii S-Video Cable Support HD?

- Views 0
Advertisement

Har Wii S-Video Cable Support HD?


Nintendo Wii spillkonsoll vil ikke vises i HD når den er koblet til en HDTV med en S-Video-kabel. Verken Wii eller S-Video-tilkobling standard støtter HD-oppløsning: Begge støtte standard definisjon skjermoppløsninger.

Høy oppløsning

HD blir brukt til å beskrive skjermer og enheter som kan vise oppløsninger utover 852-by-480 linjer med skjermoppløsning. HDTV-er har to standardiserte innstillinger for oppløsning: 1920-by-1080 og 1280-by-720 linjer. I tillegg betegner HD mellom hvordan skjermen oppdateres mellom rammer med interlacing linjer eller top-down blokker nevnt interlacing og progressive, henholdsvis. Progressive Scan HD-enheter kan kjøre på 1920-by-1080, kjent som 1080p eller 1280-by-720 oppløsning, kjent som 720p. Enkelte HD-enheter støtter sammenfletting utstilt på 1920-by-1080, og disse blir referert til som 1080i enheter. Progressiv skanning gir et skarpere bilde enn interlaced.

Har Wii S-Video Cable Support HD?


Nintendo Wii Maks oppløsning

Wii støtter en maksimal oppløsning på 480p, som ikke anses som HD-oppløsning. Mens standard definisjon TVer kjører på 640 x 480 oppløsning med en 4: 3-format, kan Wii justere skjermen til å kjøre på 720-by-480 for å matche med en HDTV 16: 9-format. Wii støtter tre tilkoblingstyper: Component Video, kompositt video og S-Video. Wii kan vises i 480p når du bruker komponentvideo standard, men er begrenset til 480i oppløsning når den er koblet til en TV over en Composite kabel eller S-Video-kabel. Wii støtter komponentvideo standard som er HD-ready, men er ikke i stand til å vise i HD over tilkoblingstype.

Har Wii S-Video Cable Support HD?


S-Video Resolution

S-Video-tilkobling er en analog standard som støtter en maksimal oppløsning på 480i. S-Video er ikke en HD-tilkoblingstype. Ifølge Jaycar Electronics, en elektronikkbutikk, ble S-Video standard opprettet for å unngå bildekvalitet som oppstår ved bruk av komposittvideotilkoblinger. S-Video ble opprinnelig funnet bare på høyere-end VHS-spillere, laser-plate spillere og høyere-end TV-apparater. Selv om ikke HD, vil med en S-Video-tilkobling med en Wii forbedre fargekvaliteten fra Wii video sammenlignet med en kompositt videotilkobling. S-Video er ansett som lavere kvalitet enn HD-støtte komponentvideo standard.

Har Wii S-Video Cable Support HD?


opptransponere

Wii SD bildekvalitet kan få et løft på en oppkonvertering HDTV sett. Vise et SD-bilde på en HDTV ser verre enn å vise et SD-bilde på en SD med mindre det er endret. SD-video er ikke i HDTV native oppløsning, og vil bli vist i en degradert form. Imidlertid er HDTV sett er utformet for å møte dette problemet ved oppkonvertering, eller re-konfigurere bildet for å bedre skjerm på en skjerm med høyere oppløsning. HD upconverting enheter som gir videokilden kan også bidra til å forbedre bildekvaliteten fra et SD-video. Wii selv ikke håndtere oppkonvertering prosessen fordi det ikke er en HD-enhet.

Har Wii S-Video Cable Support HD?


Wii U

Wii etterfølger, Wii U, er en HD-støtte konsoll som er bakoverkompatibel med Wii-spill og kontrollere. Wii U kan også oppskalere originale Wii-spill i HD. Wii U er et alternativ til å kjøpe en høykvalitets TV til å spille Wii-spill i HD.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/har-wii-s-video-cable-support-hd/ "

相关文章!
 • Har Wii Rimer Netflix? Har Wii Rimer Netflix?
  - 阅 0

  Som en streaming video service, bruker Netflix Instant videokomprimeringsteknologi for å redusere størrelsen på dataene som blir streamet til skjermen - så mens Nintendo Wii er ikke ansvarlig for komprimering, denne prosessen oppstår når du ser Netfl

 • Jeg har Hakkete streaming video i Windows 7
  - 阅 0

  Hakkete streaming video har uregelmessig avspilling. Opptakene kan streame fint når det begynner å spille, men det kan plutselig pause, hoppe fremover eller hoppe tilbake. Mens defekt koding kan produsere hakkete streaming video, kan noen datamaskini

 • Har felles foreldre Nedre Child Support i Florida?
  - 阅 0

  Felles foreldreansvar er ikke nødvendigvis 50/50 varetekt - det kan være bare og vekslende hellig helgene, eller det kan være, avhengig av omstendighetene, en gang i uken for et par timer. Florida barnebidrag er basert på en prosentandel av hver part