Amopage

Har omfattende forsikringsdekning lakkskader?

- Views 3
Advertisement

Har omfattende forsikringsdekning lakkskader?


Omfattende Forsikringen dekker skade på en forsikret bilen for tap som følge av en ulykke som ikke involverer en kollisjon. Disse typer hendelser inkluderer skade som følge av tyveri, hærverk, dyr og vær-relaterte problemer. Hvis malingen på bilen er skadet som følge av en av disse typer ulykker, så din omfattende forsikring bør dekke kostnadene for reparasjon.

egenandel

En av de viktigste faktorene er å avgjøre om omfattende forsikring vil dekke lakkskader på bilen din er å finne ut hvor mye egenandelen på bilen din forsikring. Med omfattende forsikring, kan kjøperen velge en høy egenandel som en måte å redusere vanlige forsikringspremie beløp. En egenandel må alltid være betalt før omfattende forsikring vil sparke i å dekke de resterende ikke-kollisjon skader. For eksempel, hvis din omfattende forsikring egenandel er $ 500, og den ikke-kollisjon lakkskader på bilen din er $ 800, så du blir nødt til å betale $ 500 og din omfattende forsikring vil betale de resterende $ 300.

Bevis ifølge krav

Hver enkelt forsikring har sine egne klart definerte vilkår knyttet til en omfattende forsikringskrav. For eksempel, hvis en bil eieren venter utover den nødvendige tidsrammen for å sende inn et omfattende krav om ikke-kollisjon lakkskader, da selskapet kunne nekte kravet. I tillegg må en bileieren kunne vise bevis på at malingen skaden ikke ble forårsaket av en kollisjon. Politirapporter, stjålne bilen rapporter, hagl skade rapporter og flom eller brann skaderapporter bør alle være raskt arkivert med bilen forsikring byrå. Betydelige bevis inkludert bilder, datoer, tider og steder vil bli pålagt å bevise at din forsikring dekker ikke-kollisjon lakkskader på bilen din.

Årsak til ulykken

Den viktigste faktoren i å bestemme om comprehesive bil forsikring vil dekke lakkskader på et kjøretøy er årsaken til ulykken. Hvis skaden var et resultat av hærverk, tyveri, naturkatastrofer eller dyr, så din omfattende forsikring bør dekke lakkskader på bilen din. Maling skader forårsaket av fallende greiner, hjort, graffiti og hagl er alle dekket i mest omfattende bil forsikringer.

Rettferdig markedsverdi

Omfattende forsikringen dekker markedsverdi av din bil hvis du trenger å sende inn et forsikringskrav for ikke-kollisjon lakkreparasjoner. Dersom lakkskader på bilen din overstiger markedsverdi av bilen din, så vil du motta markedsverdi kompensasjon for bilen din. I tilfelle av totaltap fra et ikke-kollisjon ulykke, kan markedsverdi beløpet ikke være nok til å erstatte bilen. Noen forsikringsselskaper tilbyr gap dekning som vil betale differansen mellom markedsverdi, dekket av omfattende forsikring, og kostnaden for å erstatte bilen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/har-omfattende-forsikringsdekning-lakkskader/ "

相关文章!
 • Har Omfattende Bilforsikring skader fra vei Debris? Har Omfattende Bilforsikring skader fra vei Debris?
  - 阅 0

  Hvis du har omfattende bil forsikring, er du beskyttet fra noen vei rusk som kan ramme ditt kjøretøy, inkludert elementer på veien, gjenstander som kan falle ned fra himmelen, og selv vær-relaterte elementer som hagl eller tornado blåst stedene. Act

 • Har omfattende dekning for Bilforsikring Cover en hit og kjøre? Har omfattende dekning for Bilforsikring Cover en hit og kjøre?
  - 阅 0

  Hvis bilen er skadet av en hit-and-run driver, kan det hende du tror din omfattende dekning vil betale for skaden. Det er ikke nødvendigvis tilfelle. For bedre å forstå hvorfor dette er, må du forstå nøyaktig hva omfattende dekning kan og ikke kan gj

 • Hvis en hjort forårsaker en bilulykke Will omfattende forsikringsdekning du? Hvis en hjort forårsaker en bilulykke Will omfattende forsikringsdekning du?
  - 阅 0

  Ifølge en artikkel i USA Today, drivere 1,5 millioner rammet hjort på veien i 2006 alene. Hvis du bærer omfattende dekning på bilen din, vil det betale for skader forårsaket av kollisjon med en hjort. Identifikasjon Bilforsikring fysisk skade dekning