Amopage

Har min mann har til å betale barnebidrag hvis vi ikke Skilt ennå?

- Views 0
Advertisement

Har min mann har til å betale barnebidrag hvis vi ikke Skilt ennå?


Selv om folk vanligvis gå inn ekteskap med håp om at forholdet vil vare livet ut, er realiteten at om lag halvparten av alle ekteskap mislykkes. Par har ofte barn før de bestemmer seg for å kalle det avsluttes, og par kan også skille før de bestemmer seg for å formelt ut skilsmisse. Du kan ha rett til barnebidrag fra mannen din i løpet av separasjon perioden.

State Law

Lover om separasjon og barnebidrag varierer fra staten. Dette betyr at du må se på regelverket for din jurisdiksjon før du kan fastslå sikkert hvilke rettigheter du og din mann har begge. Forstå disse forskjellene blir spesielt viktig når du bor i en egen stat fra din mann, fordi bosted kobler til hvor du skal sende inn.

Uformell Child Support avtaler

Noen mennesker skille uten å gå gjennom domstolene med en gang. I disse tilfellene er det ikke uvanlig for et par å komme til noen form for barnebidrag ordning på egen hånd hvis de er i stand til å bli enige om at de må ta det beste for sine barn. Problemet med disse ordningene er at de ikke alltid anerkjent av retten fordi en dommer spilte ingen rolle i å bestemme barnets støttebeløp og beslektede begreper, og fordi spesielle avtalen ikke kan overholde statlige retningslinjer. Hvis du ikke formalisere avtalen med en dommer, kan mannen være i stand til å komme seg ut av å betale.

Formell Child Support avtaler

Normalt betyr formell barnebidrag ikke begynne før du faktisk oppløse ekteskapet i retten, sier Childsupportlawfirms.com. Derfor, for å garantere barnebidrag fra mannen din i løpet av en separasjon, må du sende inn en forespørsel om midlertidig barnebidrag. Dersom dommeren finner at forespørselen er velbegrunnet og bestillinger mannen din til å betale, må mannen betale støtte eller ta konsekvensene av å være i forakt.

Be Versus garanti

Selv om du sende inn en forespørsel om midlertidig barnebidrag, betyr ikke dette at dommer tildelt ditt tilfelle vil tildele den til deg. Dommeren ser på flere faktorer for å avgjøre om å ha mannen din lønn støtte er garantert. Disse inkluderer den inntekten du og mannen din har individuelt, omstendighetene rundt den økonomiske situasjonen, den biologiske forhold mellom mann og barnet - domstoler vanligvis ikke bestiller folk til å betale barnebidrag hvis biologiske forhold ikke kan etableres - og behovene barnet. For eksempel, hvis dommeren bestemmer at du er mer enn i stand til å håndtere barnet selv økonomisk, kan han ikke kreve din mann til å betale. Tilsvarende, hvis du trenger hjelp, men mannen din er i økonomiske problemer, vil dommeren ta dette i betraktning når han beregner hvor mye din mann må betale. Hvis det ikke er klart hvordan pengene vil hjelpe barnet ditt, dommeren sannsynligvis vil nekte forespørselen.

Bunnlinjen

Din mann kan ikke være bundet av retten til å følge en uformell avtale han hadde med deg, spesielt hvis avtalen ble aldri satt i skriftlig. Hvis du er i stand til å få en formell midlertidig barnet støtte rekkefølge når du filen for separasjon, men da mannen din må betale uansett dommer ordrer. Fordi regelverket for midlertidig barnebidrag variere fra region til region, er det til din fordel for å jobbe med en lisensiert advokat hvis du ikke er kjent med dine rettigheter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/har-min-mann-har-til-a-betale-barnebidrag-hvis-vi-ikke-skilt-enna/ "

相关文章!