Amopage

Har Hydrogenperoksid drepe bakterier?

- Views 0
Advertisement

Har Hydrogenperoksid drepe bakterier?

Hydrogenperoksid er mye brukt til å behandle kutt og skrubbsår, men noen kilder advare at det ikke pålitelig drepe alle bakterier og kan også skade healing vev. Hydrogenperoksyd-molekylet har en mer oksygenatom enn et vannmolekyl, slik at det fungerer som en oksidant. Noen bakterier kan forsvare seg mot dette, og noen kan ikke. Den kjemiske formel er skrevet som H2O2, og strukturformelen er hooh. (Ref # 1) For hjemmebruk, er det solgt som en tre-prosent løsning i vann.

Hydrogenperoksid som et sår Cleaner

Hydrogenperoksyd renser sår ved å fukte og å løsne tørket blod og smuss eller grus i såret. Det hjelper også fjerning av dødt vev, som kalles debridement. Det skum på kontakt, og denne livslysten bidrar til mekanisk rense såret, i likhet med musserende protese rengjøringsmidler. Men det kan også ødelegge celler som kalles fibroblaster, som gjenoppbygge bindevev å helbrede såret. Av denne grunn er det ikke anbefalt for langsiktig bruk.

Hydrogenperoksid har begrenset Antibakterielle Effects

Hydrogenperoksyd er mye brukt som et antibakterielt middel, men det er i strid detaljer om dens effektivitet. Visse typer av aerobe bakterier, slik som stafylokokker (kalt "staph"), er et enzym kalt katalase, som bryter ned hydrogenperoksyd til vann og oksygen, effektivt fortynne den. Når hydrogenperoksid skummende i et kutt, noe av det skum er oksygen frigjort av bakterier forsvare seg selv. Men noen av skummet kommer fra ødelagte fibroblaster, som også har katalase. En "katalaseprøve" bruker hydrogenperoksyd for å bestemme hvorvidt en ukjent prøve av bakterier er aerob eller anaerob.

Hydrogenperoksid Hemmer bakterievekst

Selv om hydrogenperoksyd er ikke alltid effektivt som antibakterielt middel, er det et bakteriostatisk middel, noe som betyr at det inhiberer reproduksjon av bakterier. Dermed kan det bidra til å avverge forverring av infeksjoner uten egentlig å drepe alle bakterier. Det kan også drepe soppsporer (slik det heter en sporicide), som bidrar til å forebygge soppinfeksjoner. For disse grunner, er det også brukt til å desinfisere overflater som skjærebrett og benkeplater.

Hydrogenperoksid som en muntlig antiseptisk

Oral streptokokker (kalt "strep") mangler enzymet katalase, og hydrogenperoksyd er effektiv mot dem i en 1,7 prosents oppløsning - slik at en tre-prosent oppløsning fra flasken fortynnes med omtrent halvparten. Dens debridement handlingen bryter ned celleveggene, men det er behov for ca 10 minutter å tre i kraft. Det er i stand til å trenge inn i periodontale områder mellom tennene og tannkjøttet. Det forandrer sin skummingsvirkning og frigjøring av oksygen miljøet av anaerobe bakterier, hemme deres vekst. Det har også den effekt av tannhvitt ved bleking.

Har Hydrogenperoksid drepe bakterier?


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/har-hydrogenperoksid-drepe-bakterier/ "

相关文章!
 • Har Oppvask drepe bakterier? Har Oppvask drepe bakterier?
  - 阅 0

  Førti-åtte millioner amerikanere blir syke hvert år fra matbårne sykdommer, ifølge Centers for Disease Control. De fleste av disse plager er et resultat av bakterier i mat forberedelse. Riktig rengjøring og desinfiserende metoder er avgjørende for å

 • Har kaldt vann i en vaskemaskin drepe bakterier? Har kaldt vann i en vaskemaskin drepe bakterier?
  - 阅 0

  Amerikanerne vaske 35 milliarder masse tøy hvert år og oppvarming vann for vaskemaskin står for 90 prosent av energiforbruket og kostnadene forbundet med denne oppgaven. Vaske klær i kaldt vann har blitt identifisert som en måte å øke energieffektivi

 • Har Baking Dough drepe bakterier? Har Baking Dough drepe bakterier?
  - 阅 0

  For mange av oss, en av våre tidligste baking minner inkluderer snappe en bit av rå cookie dough. Dessverre, kan bakterier i rå deig forårsake alvorlig sykdom og død. Før du lar dine barn å bære på tradisjonen med å spise rå cookie dough, være sikker