Amopage

Har hus forsikring Cover smykker?

- Views 0
Advertisement

Har hus forsikring Cover smykker?


Hus og forsikringer gi begrenset dekning for personlige verdisaker, inkludert smykker. Huseiere med verdifulle smykker elementer bør kjøpe ekstra dekning for å supplere sin eksisterende hus og forsikringer. Paraply dekning tilbyr de fleste huseiere tilstrekkelig dekning for en nominell månedlig premie. Dekningen omfatter erstatningskostnader for feilplassert smykker, tyveri og skader.

Hus er forsikring grunnleggende dekning

Hus forsikring gir vanligvis halvparten av forsikringsdekning som pålydende av den totale dekningen. For eksempel vil huseiere som forsikrer sine hjem med en $ 500000 dekning politikk får dekning for $ 250 000 for å dekke sine hjem og personlige eiendeler. De fleste hus er forsikringer automatisk sikre de personlige egenskaper innen den forsikrede hjem. Imidlertid kan forsikring for personlige artikler ikke være tilstrekkelig. Høyere premie forsikring gir vanligvis mer dekning til personlige eiendeler enn lavere premie forsikringer.

Begrensninger av Homeowner dekning

De fleste forsikringsselskaper begrense mengden av dekning for personlige eiendeler. Forsikringsdekningen for smykker er vanligvis begrenset til en brøkdel av den totale politikk dekning beløp. Huseiere som har en $ 500.000 hus politikk kan ha politiske grenser på $ 2000 for smykker del av deres hus er dekning.

Hus er forsikring Riders

For å få tilstrekkelig dekning for smykker, mange huseiere trenger ekstra forsikring. Kjøpt gjennom ryttere til eksisterende politikk, den ekstra dekning gir smykker beskyttelse for faste beløp. Noen forsikringsselskaper krever huseiere til å innhente skriftlige smykker avgrensningsbrønner som sannsynliggjøring for gjenanskaffelseskost, hvis det er nødvendig. Enkelte selskaper bruker begrepet “paraply” for å beskrive det overskytende smykker dekning.

Tyveri, tap av eiendom eller Destruction

Smykker dekning gjennom ryttere eller paraply forsikring vil dekke gjenanskaffelseskost av elementene som er ødelagt eller mistet. Forsikringsselskaper dekker også tyveri eller tyveri. Grunnleggende hus er dekning dekker vanligvis opp til en begrenset mengde for tyveri, ødeleggelse eller forlagt eiendom. Kjøpe en egen personlig ansvar politikken gjennom eksisterende hus politikk innebærer en høyere premie for begge typer forsikring.

Inventar

Innkjøp tilstrekkelig smykker dekning krever en opptelling av alle smykker elementer hus er å forsikre. Gir inventar forenkler prosessen for innsending av forsikringskrav, hvis det er nødvendig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/har-hus-forsikring-cover-smykker/ "

相关文章!
 • Har hus forsikring Cover Skur?
  - 阅 0

  Eie et hus betyr vanligvis at du har hus forsikring på boligen og dens innhold. For prisen av årspremien kan dekningen omfatte huset struktur, løsøre og ansvarsforsikring. Det er også viktig å vite om andre strukturer på eiendommen er beskyttet av hu

 • Har hus forsikring Cover sivile søksmål?
  - 阅 0

  Huseiere forsikring er virkelig en pakke av gjerder. Den dekker skade på egen eiendom, og det dekker ditt ansvar, som betyr juridisk ansvar for skader på andre og skade på andres eiendom som du blir juridisk ansvarlig. Til en viss grad, og under gitt

 • Har hus forsikring Cover kloakk linje reparasjoner?
  - 阅 0

  Et hus er ansvarlig for kloakk linje under huset og til gaten. Eldre boliger har ofte kloakk linjeskift eller trerøtter invadere det indre av linjen. Hus og forsikringer rutinemessig utelukke kloakk linje reparasjoner fra dekning som forsikringsbrans