Amopage

Har du la Red Wine luft før drikking?

- Views 0
Advertisement

Har du la Red Wine luft før drikking?


De minutter etter uncorking en flaske vin kan gjøre forskjellen mellom en god glass og en dårlig en. Utsette vinen til luft kan forbedre sin smak og aroma. Noen viner nytte lufting mer enn andre gjør, men en moderat mengde er bra for nesten enhver rødvin.

Bor Wine

Vin entusiaster kaller vin "live" på grunn av de kjemiske reaksjonene som fortsetter gjennom dens levetid. Eksponering for luft, kjent som lufting eller "la vinen puste," fremskynder en av disse reaksjonene. Som oksygen i luften samhandler med vin, forsterker det komplekse smaker. Andre forbindelser i vin vil fordampe ved utsettelse for luft, noe som reduserer den harde tannin karakter. Å drikke rødvin før det er skikkelig luftet kan føre til en Tannic munnfull uten de rike smakene som du håper.

Hvordan Luft

Selv om mange mennesker la deres vin puste ved å fjerne korken fra flasken, dette er ikke den mest effektive metoden. Bare en liten mengde av vin areal er eksponert for luft hvis vinen er igjen i flasken. Et mer effektivt alternativ er å dekantere den vin eller simpelthen å la det puste i glasset. Denne metoden avslører mer av vin til oksygen, påskynde lufteprosessen.

Watching the Clock

Hvor lenge en vin trenger å puste kan variere, men for de fleste røde rundt en halv time bør være tilstrekkelig. Effekten bør begynne å bli merkbar i løpet av få minutter. Den yngre og mer Tannic vin, jo lenger tid tar det å "åpne opp" og slippe alle sine smaker og aromaer.

overdrive

Selv om en liten lufting er nødvendig for å få frem karakteren av de fleste røde, for mye kan være skadelig. Etter en dag eller så, vil vinen begynner å utvikle sure, vinegary smaker eller begynner å lukte "av". For noen viner, er lang lufting for mye. Eldre reds trenger bare noen få minutter er utsatt for luft, men de bør likevel være dekantert for å minimal sedimentet i vinen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/har-du-la-red-wine-luft-for-drikking/ "

相关文章!
 • Kan jeg fortsatt drikke utgått Red Wine? Kan jeg fortsatt drikke utgått Red Wine?
  - 阅 0

  Enten du er bare begynnelsen for å nyte vin eller du er en ivrig samler, spørsmålet om hvorvidt det er greit å drikke utgått rødvin er en vanlig en. Varierte levealder rødvin fører varietals til alder annerledes, men den gode nyheten er at det å drik

 • Drinker lage med Red Wine Drinker lage med Red Wine
  - 阅 0

  Rødvin er en svært populær drikk for nipper eller å følge middag. Men det er også godt blandet med andre drikker for å lage røde vin drinker. Spanjolene har en lang tradisjon for dette med hygget som sangria og calimocho, og mulled rødvin drikker som

 • Red Wine Stain Removal
  - 阅 0

  Alle som drikker rødvin eller noen som underholder har sikkert opplevd redsel for å finne en rødvin flekken. Det kan være på klærne, på duken eller rug. Din første tanke: Er det ødelagt? The Best Red Wine Stain Remover Denne oppskriften er så enkelt,