Amopage

Har Bleach Kill muggsoppsporer?

- Views 0
Advertisement

Bleach har evnen til å rense vanskelige husholdnings flekker og holde hvite stoffer jakt sitt beste, men den fungerer også som en kraftig desinfeksjonsmiddel. Som et resultat, noen rengjøring fagfolk anbefaler å bruke blekemiddel som en mold morder. Hvis du har tenkt å prøve det, først forstå fordeler og ulemper, samt de nødvendige forholdsregler.

Typer Bleach

"Bleach" er et generelt begrep som kan beskrive enhver husholdning blekemiddel. Vanlig husholdningsblekemiddel refererer til klorblekemiddel, en korroderende rensevæske. Klor kan helt drepe og desinfisere mugg, men det avgir gasser. En annen husholdningsblekemiddel, kjent som peroksygenblekemiddel, eller ganske enkelt oksygenblekemiddel, også ved å drepe mugg. I motsetning til klorblekemiddel, er oksygen-blekemiddel naturlig og ikke avgir gasser. Det kommer fra naturlig utvunnet, ikke-etsende kjemikalier.

Hvorfor fungerer det

Klorblekemiddel inneholder natriumhypokloritt, en støpeform drepende kjemisk forbindelse. Mold fjerning tjenester bruke natriumhypokloritt for å ødelegge store kolonier. Oksygenblekemiddel dreper formen ved langsom frigjøring av oksygenioner. Hydrogenperoksyd, en annen naturlig husholdningsblekemiddel, frigjør også oksygenionene for å drepe mugg. Selv etter å drepe muggsporer, er det fortsatt nødvendig å fjerne dem fra hjemmet. "Drepe" bare refererer til prosessen med nøytraliserende eller desinfiserende, men til og med død muggsporer kan regenerere hvis fuktighet er tilgjengelig.

Advarsler / forsiktighetsregler

Hvis du velger å bruke klor blekemiddel, gummihansker, og ikke noen gang forsøke å sprøyte eller skrubbe en flate med full styrke blekemiddel. Start alltid med fortynning med vann. Avhengig av typen av overflaten og mengden av mugg, bør man bruke minst tre deler vann per en del blekemiddel. For virkelig sensitive materialer som tekstiler og møbeltrekk, kan det hende du trenger bare 2 ss. av klorblekemiddel per 1 qt. av vann. Ved bruk av oksygen blekemiddel ved å følge produsentens instruksjoner for å tilsette vann.

riktig bruk

For å få størst effekt fra blekemiddel, hell væsken i en sprayflaske. Spray blekemiddel forsiktig over formen, for å trenge inn i de aktive sporene uten soaking husholdningen overflate. Alltid la blekemiddel ligge i minst 15 minutter, og deretter skylle området helt, fjerne alle spor av blekemiddel. Tørk den berørte overflate for å hindre at nye muggsporer fra å spire.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/har-bleach-kill-muggsoppsporer/ "

相关文章!
 • Har Bleach Kill Grass & Weeds? Har Bleach Kill Grass & Weeds?
  - 阅 0

  Ugress kan være en skjemmende irritasjonsmoment i hagen din eller hagen. Hvis du prøver å erstatte plenen med en uteplass, er gress uønsket. Du kan bruke klorin å kvitte hagen din av uønskede ugress og gress. Hva er Bleach? Klorin er et desinfeksjons

 • Har Bleach Kill termitt?
  - 阅 0

  Termitter har levd på jorden siden dinosaur aldre, men de fleste huseiere vil være enig i at termitter er uvelkomne gjestene huset. Ifølge PestWorld for Barn, termitter kostnads ​​huseiere $ 2 milliarder dollar hvert år. Disse skadedyr lever i koloni

 • Har Bleach Kill loppe egg? Har Bleach Kill loppe egg?
  - 阅 0

  Akkurat når du tror du & rsquo; ve drept den siste loppe i hjemmet ditt, kan en helt ny gruppe klekkes. Og det kan føre til en ny angrep i kjæledyret ditt, som krever behandling. Avslutte loppe syklus betyr ikke bare å drepe lopper i miljøet, men ogs