Amopage

Håndverk å gjøre med flate runde glass steiner

- Views 15
Advertisement

Håndverk å gjøre med flate runde glass steiner


.Round glass steiner kan finnes på nesten alle håndverket og hobby butikk, og de kommer i en rekke farger og størrelser. De er, for det meste, billig og lett å lage med. Mange kreative prosjekter kan gjøres med glass steiner som kan gis som gaver, som selges på håndverket boder, eller brukes til å dekorere hjemmet.

paperweights

Paperweights kan enkelt fashioned fra et stort glass stein som har en flat base. Familiebilder, vintage bilder eller noen andre bildet kan limes til underlaget, slik at bildet er synlig gjennom glass. Filt kan limes under bildene for å beskytte overflaten, og dempe glasset. Magneter kan lages fra mindre glass steiner på samme måte simpelthen ved å lime en magnet til baksiden.

Mosaic blomsterpotter og bordplater

Design kan opprettes fra mindre, flerfargede glass steiner for blomsterpotte og borddekorasjoner. Bruk en flis kniv til å dekke bordet eller blomsterpotte i en giftfri latex flis fugemasse. Ordne steiner for å lage bildet eller mønsteret ønsket.

stearinlys Pynt

Små, runde glass steiner kan limes til sidene av store kubelys med limpistol. Glass steiner kan også helles i et glassfat med en søyle stearinlys i sentrum for en nydelig midtpunktet.

Byggestener

Du kan opprette en familie minnesmerke med et springbrett kit og glass steiner. Når du følger trinnene i settet, trykker ditt barns fingeravtrykk i sentrum av steinen. Plasser glass steiner rundt kanten for å lage en ramme.

anheng halskjede

En nydelig anheng kjede kan være formet ved å lime en rund, glass stein med en flat base til en kjede kausjon som er riktig størrelse. Pendelen kan henges fra en kjede eller et bånd.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/handverk-a-gjore-med-flate-runde-glass-steiner/ "

相关文章!
 • Håndverk å gjøre med barn på etablering Story of Genesis Håndverk å gjøre med barn på etablering Story of Genesis
  - 阅 9

  Den første boken i Bibelen, Genesis, begynner med ordene: "I begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden." Skriften fortsetter med å beskrive resten av skaperverket i de følgende dagene. Lære barn om skapelsen - som fortalt i Genesis - er en vikti

 • Håndverk å gjøre med Acorns Håndverk å gjøre med Acorns
  - 阅 9

  I løpet av høstmånedene, bruke tid på å lage eikenøtt håndverk med barna. Ta en spasertur gjennom hagen eller en park, samle eikenøtter som du nyte naturen. Opprette håndverk med eikenøtter vil tillate barna å strekke fantasien mens du lærer om vikti

 • Håndverk å gjøre med et bryllup invitasjon Håndverk å gjøre med et bryllup invitasjon
  - 阅 2

  Bryllup feire foreningen av to personer. Kommer opp med kreative gave ideer for bruden og brudgommen kan være vanskelig. Men ved hjelp av parets bryllup invitasjon som grunnlag for håndverket prosjekter gir deg verktøy for å gi en unik og kreativ gav