Amopage

Håndverk å gjøre med Acorns

- Views 9
Advertisement

Håndverk å gjøre med Acorns


I løpet av høstmånedene, bruke tid på å lage eikenøtt håndverk med barna. Ta en spasertur gjennom hagen eller en park, samle eikenøtter som du nyte naturen. Opprette håndverk med eikenøtter vil tillate barna å strekke fantasien mens du lærer om viktigheten av naturen. Barn kan bruke eikenøtter i samklang med enkle kunst forsyninger, som lim og fargerikt papir, for å lage one-of-a-kind design.

Acorn Faces

Barn kan designe lunefull ansikter på eikenøtter bruker håndverket maling. Hvis eikenøtt hatten er løs, legg et par dråper lim under den og trykk den ned for å feste. Til å begynne håndverket, male cap med brightly hued akrylmaling. La malingen tørke før du håndterer eikenøtt igjen. Hjelp små barn male ansiktstrekk på eikenøtter som bruker hvit, svart og rød maling. Påfør malingen med en liten pensel for å lage detaljerte uttrykk.

Acorn Magneter

Sikker skolearbeid, tegninger og andre viktige papirer til kjøleskapet ved hjelp av en håndlaget eikenøtt magnet. Magneten vil gi kjøkkenet en festlig høst teft. For å gjøre nyttig håndverket, rett og slett bruke litt av varmt lim på den ene siden av en liten runde neodymium magnet. Trykk på bunnen av en eikenøtt på limet og hold til avbinding.

Pine Cone People

Når samle eikenøtter i naturen, plukke opp noen kongler og kvister i tillegg. Barn kan sette de tre høst elementer sammen for å lage sjarmerende håndverk. Lag en munn, nese og øyne på en eikenøtt bruker markører eller akrylmaling og små børster. Når ansiktstrekk er tørre, kan du bruke varmt lim til å feste eikenøtter til toppen av en furu kjegle å lage en "person". Lim to små kvister på hver side av furu kjegle som armene for å fullføre fartøyet.

Høst Acorn Wreath

Design tilpasset hjem innredning ved å lage en festlig eikenøtt forbedret krans. Heng krans på veggen eller døren for å feire sesongen. Pakk en tykk bånd med en fall-inspirert fargetone, for eksempel gresskar oransje, gull eller rustrød, rundt en flettet krans base; gjelder klatter av varmt lim til endene av båndet for å feste den til krans. Har barna lim eikenøtter, sammen med små kongler, levende høst blader og kvister av røde og oransje bær, til tomrommene mellom båndet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/handverk-a-gjore-med-acorns/ "

相关文章!
 • Håndverk å gjøre med flate runde glass steiner Håndverk å gjøre med flate runde glass steiner
  - 阅 15

  .Round glass steiner kan finnes på nesten alle håndverket og hobby butikk, og de kommer i en rekke farger og størrelser. De er, for det meste, billig og lett å lage med. Mange kreative prosjekter kan gjøres med glass steiner som kan gis som gaver, so

 • Håndverk å gjøre med barn på etablering Story of Genesis Håndverk å gjøre med barn på etablering Story of Genesis
  - 阅 9

  Den første boken i Bibelen, Genesis, begynner med ordene: "I begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden." Skriften fortsetter med å beskrive resten av skaperverket i de følgende dagene. Lære barn om skapelsen - som fortalt i Genesis - er en vikti

 • Håndverk å gjøre med et bryllup invitasjon Håndverk å gjøre med et bryllup invitasjon
  - 阅 2

  Bryllup feire foreningen av to personer. Kommer opp med kreative gave ideer for bruden og brudgommen kan være vanskelig. Men ved hjelp av parets bryllup invitasjon som grunnlag for håndverket prosjekter gir deg verktøy for å gi en unik og kreativ gav