Amopage

Håndverk å gjør med String & Hollow Balloons

- Views 467
Advertisement

Håndverk å gjør med String & Hollow Balloons


String skulpturer kan opprettes for alle typer anledninger. De kan fremheve rom som kunsthåndverk, eller de kan ta på seg en mer crafty bluss og bli en morsom familie håndverk prosjekt. Alt som trengs er litt lim, noen streng eller garn og noen ballonger til å gjøre noe vakkert og morsomt.

Sparkly juletrepynt

Bland to deler lim med en del vann. Blås opp en rund ballong til ønsket størrelse. Bruke en tykk snor eller garn i en hvilken som helst farge eller flere farger. Klipp et stykke av strengen lenge nok til å vikle rundt ballongen. Dypp strengen i limet. Glatt av overflødig lim med fingrene. Pakk hyssing rundt ballongen. Fortsett trinnene ovenfor, på kryss og tvers i trådene til ballongen er dekket. Legg igjen et lite hull på toppen for å trekke ut spratt ballong når limet tørker. Dryss glitter over strengen før limet tørker. Rist av overflødig glitter. La limet tørke til strengen er stiv. Pop ballongen og trekke den fra innsiden av strengen ball. Knyt en tynn bånd på toppen av ballen til å henge fra treet.

egg Ornamenter

Bruk samme fremgangsmåte som ovenfor for å lage strengen ball. Blåse en liten ballong til størrelsen av et egg. Velg rosa, lys blå, lavendel og gule strenger. Pakk en blanding av farger eller lage solide fargede egg. Glitter er valgfritt.

string Snowman

Bruk samme metode for å lage de streng baller som i punkt 1. Blås opp tre ballonger, øker i størrelse med hver ballong. Pakk hver ballong med streng separat. La alle ballene tørr. Deretter limer ballene sammen oppå den andre, størst til minst. Bruk svart filt for øynene og munnen og oransje følte for en gulrot nese. Pynte snømannen med en liten topp lue og skjerf som kan kjøpes i en hobbybutikk.

String Candy Dish

Blås opp en rund ballong. Velg en farge streng eller en blanding av farger. Dypp strengen i limet som i seksjon 1. Pakk den i et sirkulært mønster som starter fra den runde bunnen av ballongen. Pakk streng omtrent halvveis opp ballongen i varierende farger mønstre eller alle i én farge. La strengen tørke helt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/handverk-a-gjor-med-string-hollow-balloons/ "

相关文章!
 • Håndverk å gjøre med flate runde glass steiner Håndverk å gjøre med flate runde glass steiner
  - 阅 17

  .Round glass steiner kan finnes på nesten alle håndverket og hobby butikk, og de kommer i en rekke farger og størrelser. De er, for det meste, billig og lett å lage med. Mange kreative prosjekter kan gjøres med glass steiner som kan gis som gaver, so

 • Håndverk å gjøre med barn på etablering Story of Genesis Håndverk å gjøre med barn på etablering Story of Genesis
  - 阅 11

  Den første boken i Bibelen, Genesis, begynner med ordene: "I begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden." Skriften fortsetter med å beskrive resten av skaperverket i de følgende dagene. Lære barn om skapelsen - som fortalt i Genesis - er en vikti

 • Håndverk å gjøre med Acorns Håndverk å gjøre med Acorns
  - 阅 11

  I løpet av høstmånedene, bruke tid på å lage eikenøtt håndverk med barna. Ta en spasertur gjennom hagen eller en park, samle eikenøtter som du nyte naturen. Opprette håndverk med eikenøtter vil tillate barna å strekke fantasien mens du lærer om vikti