Amopage

Hampton Bay Littleton Vifter Instruksjoner

- Views 0
Advertisement

Hampton Bay er et lysarmatur merkevare som selges eksklusivt av Oppussing kjeden Home Depot. Hampton Bay linjen inkluderer møbler, lysarmaturer og takvifte. En av takvifter, Littleton, er en 42-tommers, fire-blad innvendig tak vifte som er hvit med vendbare hvite og bleket eik viftebladene, designet for å kjøle en 10-by-10 fots rom. Du kan koble til et Hampton Bay Littleton takvifte i løpet av kort tid ved hjelp av medfølgende deler og noen vanlige håndverktøy.

Du trenger

flat skrutrekker

Phillips skrujern

Lyspære

Stige

Skiftenøkkel

Avbitertang

Bruksanvisning

 • 1

Kontroller at alle elementene du trenger er i esken: fire tak viftebladene, en monteringsplate, en vifte motor montering, en motor boliger, fire blad brak, ett glass skygge, en pull kjede med fob, 19 skruer, to låseskiver , to metallskiver, tre plast ledningen kobler nøtter og 13 fiber skiver.

2

Slå av strømmen til stikkontakten boksen at viften skal festes til.

3

Fest monteringsplaten til uttaksboksen med et par skruer og skiver, ved hjelp av en flat skrutrekker mens du står på en gardintrapp. Kontroller at monteringsplaten er nivået og festet til taket. Juster nivået med flere skiver om nødvendig.

4

Løft viften motor montering for å sette motorhuset plate er "T" -delen i festeplaten sporet.

5

Fest sikkerhetskabel til taket bjelke med en skrue og en skive ved hjelp av en skiftenøkkel.

6

Den svarte wire, som er viften tilførselsledningen, og den blå ledningen, som er lett forsyningsledningen, til den svarte husholdningsstrøm wire. Trim bruker wire cutters om nødvendig.

7

Fest den hvite ledningen fra viften (nøytral ledning) til den hvite husholdningen nøytrale ledningen.

8

Koble vifte grønne ledninger, som er jordledninger funnet på monteringsplaten og motor, til husholdningen grønne jordledningen.

9

Flytt motorenheten i posisjon under festebraketten og fest den med skruer.

10

Løft huset til monteringsplaten ved å justere skruehullene, og deretter feste med skruer.

11

Fest en fan blad til et blad arm med en skrue går inn bladet arm, med en stjerneskrutrekker. Ikke stram ennå. Fest ytterligere to skruer på samme måte. Gjenta for de resterende viftebladene og bladarmene.

12

Stram hver skrue sikkert, begynner med senterskruen og bekrefter at bladet er rett. Gjenta for de resterende to ytre skruer, så for de andre tre vifteblad og bladarmene.

1. 3

Sett bladet armen tappene inn i sporene på undersiden av motorhuset. Stram med skruer og skiver for å feste hvert blad arm til motoren.

14

Sett inn en lyspære (60 watt anbefales).

15

Plasser glass skygge over lyspæren på lampen med litt skru fingerskruene som holder skyggen på plass. Fest glasskuppel og stram fingerskruene til skyggen er sikker.

16

Koble strømmen til stikkontakten boksen og slå på viften for å bekrefte at det er funksjonelt.

Hint

Ikke installer eller bruk takvifte hvis noen av delene er skadet eller mangler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hampton-bay-littleton-vifter-instruksjoner/ "

相关文章!
 • Instruksjoner for et Hampton Bay Fan Remote Instruksjoner for et Hampton Bay Fan Remote
  - 阅 0

  Home Depot selger sin egen merkevare av dekorative takvifter i henhold Hampton Bay navnet. Noen Hampton Bay vifte modeller leveres med en praktisk fjernkontroll for å slå på viften og lyset og for å justere hastigheten. Men du må sette opp fjernkontr

 • Instruksjoner for et Hampton Bay 48-TP Light Bulb
  - 阅 0

  Hampton Bay fans kommer i mange forskjellige stiler. Den 48-TP er en 48-tommers Tripoli vifte. Viften er både stilig og funksjonell, og gir luftsirkulasjon og belysning for rommet ditt. Lyspærer er innesluttet i et glass som dekker. Fjerne glassdekse

 • Hampton Bay Motion Sensor Lys Instruksjoner Hampton Bay Motion Sensor Lys Instruksjoner
  - 阅 0

  Kjøring opp til hjemmet ditt, går fra oppkjørselen til inngangsdøren og låse døren i mørket kan skape en utrygg situasjon for deg og din familie. Ifølge Chris E. McGoey of Crime Leger, er utvendig belysning avgjørende for din sikkerhet. Motion belysn