Amopage

Hage Snegler spiser Mine Peppers og tomater

- Views 1
Advertisement

Hage Snegler spiser Mine Peppers og tomater


Snegler er en vanlig plage av paprika og tomater. De lever på den nederste bladene av unge planter og på modning frukt. De er ofte funnet i hager som har fuktige eller skyggefulle forhold. Snegler primært mate om natten eller i overskyet og regnfull dager. Deres filelike munn tåre plantevevet som de tygger. En rekke kontroller eksisterer for å redusere snegler. Biologiske, mekaniske og kjemiske kontroller tilbyr en rekke alternativer.

symptomer

Slug skade er identifiserbar ved uregelmessig formede hullene de forlater på planteblader. Vanligvis spiser de blader som henger nærmere bakken og har en tendens til å favorisere yngre, gir mer øm. De kan imidlertid gjennom lenger inn i planten og mate på øvre bladene i tillegg. Skader er ofte bemerket etter regnvær eller kraftig vanning. De er tiltrukket av lukten av modne frukter og kan bli funnet fôring på paprika, tomater og andre frukter og grønnsaker gjennom hele sesongen.

Hage Snegler spiser Mine Peppers og tomater


Biologisk og mekanisk kontroll

-Kjemisk kontroller for slugs omfatter å sette feller og påføring av barrierer. Du kan lage feller fra flate plater eller våt avis agnet med et stykke potet eller kål plassert under. Fjern snegler knyttet til agn daglig. Feller kan også være så enkelt som et lokk eller skål begravet i hagen slik at toppen er i flukt med bakkenivå. Vann med gjær eller øl plassert i fellen tiltrekker snegler og de går inn og drukne. Barrierer av kobber eller kiselgur spredt rundt omkretsen av en hage forhindre snegler i å komme inn i tillegg.

Hage Snegler spiser Mine Peppers og tomater


kjemisk kontroll

Kjemisk kontroll omfatter gunstige forbindelser som jern fosfat, som hvis unconsumed av snegler legger gjødsel til hagen din, eller ikke nyttige forbindelser som metaldehyde. Slug midler som inneholder forbindelsen mesurol er effektive for dekorative anvendelser, men bør ikke brukes rundt spiselige avlinger som tomater og paprika på grunn av sin giftighet.

Hage Snegler spiser Mine Peppers og tomater


Forebygging

Avskrekke snegler fra fôring på paprika og tomater ved å velge en plante område som er mindre bidrar til deres tilstedeværelse. En godt drenert området i full sol er best for både fruktproduksjon og er ugjestmilde for snegler og slugs. Bytte til dryppe vanning i stedet for sprinkleranlegg eller overrislingen skremmer bort også plugger ved å holde bladverket tørr og levere nødvendig fuktighet direkte til plantens rotsystem. Fjern rusk fra hagen før planting eller etter sesongen ved raking ut blader og døde planter, da dette også bidrar til å fjerne eventuelle slug egg som ville ha overvintret i hagen din.

Hage Snegler spiser Mine Peppers og tomater


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hage-snegler-spiser-mine-peppers-og-tomater/ "

相关文章!
 • Hva spiser Mine Tomat & Agurk planter? Hva spiser Mine Tomat & Agurk planter?
  - 阅 1

  Mange varianter av tomater og agurker er dyrket i bakgård hager over hele Nord-Amerika. Tomat og agurk planter er lett å vokse og belønne gartner med en overflod av frukt som er klar til å plukke kort tid etter pollinering. Tomater og agurker er hard

 • Hva gjør Hage snegler foretrekker å spise? Hva gjør Hage snegler foretrekker å spise?
  - 阅 0

  Hage snegler er en gartner mareritt. De kommer i en rekke farger og mate på bare et så bredt utvalg av planter. Fra grønnsaker til frukt, saftige blader og saplings, vil snegler spise nesten hva som helst. Som alle dyr, men snegler har noen favoritte

 • Mini Peppers fylt med kremost og soltørkede tomater Mini Peppers fylt med kremost og soltørkede tomater
  - 阅 0

  Mini peppers fylt med kremost og soltørkede tomater er den perfekte retten for en rekke forskjellige typer anledninger. Lær om mini peppers fylt med kremost og soltørkede tomater med hjelp fra en mat vert og privat kokk i Los Angeles i denne gratis v