Amopage

Gurgling lyd fra en Steam Radiator

- Views 0
Advertisement

Gurgling lyd fra en Steam Radiator


I et radiatorsystem, reiser opp damp fra en kjele og sirkulerer gjennom radiatorer, hvor den kondenserer til vann og går tilbake til kjelen. Gurgling lyder er forårsaket av luft fanget i pasningssystem eller damp gjennom ansamlinger av vann.

Tilførsel Valve Problem

Steam beveger seg raskere og tar opp mer plass enn vann. Tilgangen ventil plassert på toppen av radiatoren gjør at damp og vann passere hverandre lett. En rund knott åpner og lukker ventilen. Vann kan korrodere og løsne sete for ventilen. Hvis det skjer, kan du slå på bryteren, men ventilen fortsatt ikke vil fungere, og din radiator vil gurgle. Du må kanskje bytte ut ventilen.

Air Vent Problem

Radiatorer har en ventil for å la luften ut som damp reiser oppover fra kjelen. Luftventilen, vanligvis funnet på siden av en radiator, gjør ofte en hvesende lyd. Denne ventilen kan også luft tilbake når dampen kondenserer, tilbake vann til kjelen. Hvis luften ikke kan komme tilbake i, kan kondensvannet renne ikke. Vann samle inne i systemet vil gjøre radiator gurgle. Lufte inneholder et kort stykke metall kalt tunge som henger inne i radiatoren og avløp kondensert vann. Hvis tungen er bøyd eller vridd, vil ventilen ikke renne og din radiator vil gurgle. Bytt luftventilen.

Radiator ikke i vater

Over tid kan spytter damp mildne et tregulv, forårsaker radiator til listen, eller lene seg litt til den ene siden. Hvis radiatoren ikke renne riktig, vil dampen passerer gjennom oppsamlet vann gjør gurgling lyder. Radiator bunner inneholder det som kalles en "mud leg" der sediment akkumulerer. Hvis din radiator lener seg til den ene siden, kan sedimenter samler seg rundt tilførselsventilen. Du tenker kanskje at ventilen er åpen når det er delvis blokkert av sediment. For å løse problemet, fjerne radiator og skylle ut sedimentet.

radiator Skytter

Seksjonene eller ledd av en radiator er forbundet med det som kalles push-brystvorter. Sure partikler fra vannet kan samle seg på bunnen av eldre, støpejern radiatorer, svekke kjøre brystvorter og forårsaker radiatorene å synke. Sagging radiatorer samle vann. Steam klukker når den passerer gjennom vannet. Hvis det er ditt problem, erstatte korroderte push-brystvorter eller finne en måte å mellomlegg seksjonene å returnere radiator til sin naturlige form.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gurgling-lyd-fra-en-steam-radiator/ "

相关文章!
 • Hvorfor er My Car Making gurgling lyder?
  - 阅 0

  Motorer er mye som menneskekroppen, som er en ganske støyende ting hvis du lytter nøye nok. En gurgling lyden kommer fra under panseret kan indikere en masse ting fra det ordinære til det meget alvorlig. Oddsen er bra skjønt at det er ingenting å mis

 • Boblende lyder fra kjøleskap Boblende lyder fra kjøleskap
  - 阅 0

  Kjøleskap er støyende apparater. De gjør lyder som du kan finne oddetall eller uventet basert på den forrige modellen. Sannheten er, alle kjøleskapet modeller har sine egne quirky sett med lyder som spenner fra elver og stønn til summing, knitring og

 • Gurgling lyder når en vaskemaskin Avløp Gurgling lyder når en vaskemaskin Avløp
  - 阅 1

  Gurgling lyder når en vaskemaskin avløp er et avslørende tegn på at avløpet er tilstoppet. Åpne vaskemaskinen lokket hvis du hører vaskemaskinen begynner å gurgle å se hvorvidt vaskebalje er drenering riktig. Hvis vaskemaskinen er treg å tappe eller