Amopage

Gule blader på Pomegranate Fruit Tree

- Views 0
Advertisement

Gule blader på Pomegranate Fruit Tree


Et lite tre av Midtøsten opprinnelse som er mye dyrket for sin deilige frukt, granatepletreet, eller Punica granatum, kan dyrkes som et eksemplar tre eller som en hekk, fruktbærende busk eller container plante. Granatepletreet trives best i solrike forhold og er motstandsdyktig mot tørke samt salt tolerant. Forplantning er av borekaks som frø, men lett å spire, vokser ikke sant å skrive.

Fører til

Granateple trær er løvskog og mister bladene om høsten. Trærne vokser i USDA sone 8 til 11, og vil felle noen eller alle bladene før vinteren i kaldere områder av sitt utbredelsesområde. Det første tegnet på at Shedding kommer til å skje er gulfarging av bladene på sensommeren og tidlig høst.

betraktninger

Reduser mengden vann du gi din granatepletreet hvis den vokser i semi-skygge eller et fuktig sted. La jorda tørke helt ut på overflaten før vanning og gi en god suge hver uke eller 10 dager i stedet for vanlige små vanning. Vurdere å kutte ned omliggende vegetasjon for å gi din granatepletreet mer direkte sollys. Øk mengden av vann din granatepletreet får hvis den vokser i full sol, på tørt og godt drenert jord eller i en liten beholder. Hvis granatepletreet har nylig blitt plantet, sørg for at du vanne den opprinnelige roten ballen snarere enn den omkringliggende jord. Noen blad gulfarging og blad slipp er normal etter at du plante ut et granateple tre, og det acclimatizes til nye forhold.

Løsning

Gjødsle granatepletreet hvis de gule bladene dukker opp det meste på bunnen av treet. Trær vanligvis kaster sine eldre bladene hvis de er kort av nitrogen. En nitrogenfattig treet er usannsynlig å produsere mye frukt. En generell all-formål gjødsel er egnet for granateple trær.

Advarsel

Sjekk din granatepletreet for tegn på mellus, mealybug og skala insekt angrep. Disse små insekter spre virus og suge saft fra trær, ofte snu bladene gule. Infestation av insekter er best behandles med en allsidig insektspray.

Behandling

Se etter tegn på Cercospora sopp på de gulnede blader av din granateple treet. Små, mørke flekker på bladene er et tegn på at granatepletreet er infisert. Unn treet med en soppdrepende spray basert på kobber og redusere vanning til infeksjonen er over.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gule-blader-pa-pomegranate-fruit-tree/ "

相关文章!
 • Gule blader på en Palm Tree Gule blader på en Palm Tree
  - 阅 0

  Palmetre blader naturlig blir gule, så brun som de gamle. Gulning som oppstår i mønstre på bladene eller på et stort antall blader er ikke normal aldring. Ernæringsmessige mangler er den vanligste årsaken og kan behandles enkelt. Mer sjelden, gulning

 • Gule blader på Peach Trees Gule blader på Peach Trees
  - 阅 0

  Fersken trær (Prunus persica) er innfødt til Kina, men har naturalisert i USA, spesielt i den sørlige regionen. Økende fersken i hjemmet landskapet er tilfredsstillende, men krever en god del arbeid, spesielt i den nordøstlige klima. Fersken som et v

 • Sitron trær med gule blader Sitron trær med gule blader
  - 阅 0

  Sitrontrær kan puttet for innendørs eller utendørs bruk, og de kan brukes i landskap eller i lunder for kommersiell produksjon av frukt. Uansett hvor en sitron treet er plantet, er det flere ting som kan skade en sitron treet. Overflødig eller ikke n